Detaylar
Kim cevapladı?Hocam ben 8 aydır çözmeye çalışıyorum o konunun sonu yok. 2 haftalık süreçte bununla zamanını kaybetme. Daha çok bildiğin fakat yanlış çıkardığın konulara odaklan ki boşu boşuna öğrenmiş olmayasın. Olasılık ve seçme soruları çok fazla pratik istiyor.
Winner
Üstün
Hocam mesela AYT geometri nasıl olur bunun yerine? Pek iyi değilim AYT geo.da ama TYT'de fulle yakınım.Hocam ben 8 aydır çözmeye çalışıyorum o konunun sonu yok. 2 haftalık süreçte bununla zamanını kaybetme. Daha çok bildiğin fakat yanlış çıkardığın konulara odaklan ki boşu boşuna öğrenmiş olmayasın. Olasılık ve seçme soruları çok fazla pratik istiyor.
TYT'de neredeyse fullsen iyi kötü 3-4 net çıkartırsın ayt'de. Kalanda ise AYT iyi bir analitik bilgisi ister. Biraz analitik biliyorsan önce onu doldurman lazım. Sonrasında soru çözersin hemen ardından. Lakin bu süreçte Eyüp B. öneremeyeceğim adam ilk 100'e konu anlatıyor. Kenan Kara iyidir.Hocam mesela AYT geometri nasıl olur bunun yerine? Pek iyi değilim AYT geo.da ama TYT'de fulle yakınım.
Winner
Üstün
Özel ders alma imkanım yok.YouTube yerine özel ders denedin mi? Birebirden bahsediyorum.
Syntax
Üstün
Eyüpb'nin 12 saatlik videosu var benim önerim bu olurdu.
Analitik 4-5 soru geliyor. Katı cisimlerden 1 tane. Çemberde 1 tane bunlar garanti oluyor. Çember zaten bir yerlere dik çekerek geliyor genelde.
Ek olarak geometride zor soru çözmektense fazla soru çözmek daha önemli. Çünkü zor sorular zaten birden fazla basit bilginin birleştiği sorular.
Hocam mesela AYT geometri nasıl olur bunun yerine? Pek iyi değilim AYT geo. Da ama TYT'de Full'e yakınım.
Analitik 4-5 soru geliyor. Katı cisimlerden 1 tane. Çemberde 1 tane bunlar garanti oluyor. Çember zaten bir yerlere dik çekerek geliyor genelde.
Eyüpb'nin 12 saatlik videosu var benim önerim bu olurdu.
Ek olarak geometride zor soru çözmektense fazla soru çözmek daha önemli. Çünkü zor sorular zaten birden fazla basit bilginin birleştiği sorular.
Son düzenleme: