Öldükten sonra yaşam olmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğidowski
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Varsa da bizim kararımız değil, yoksa da değil.

Olmalı mı? Tabii ki olmalı. Yoksa insanın erken dönemden getirdiği içgüdüleri ne ile dizginleyebilirsin?

Tekrar yaşamayı kaldıramam, umarım yoktur.

Hocam bence ölüm bir son olmalı.

Hocam bence ölüm bir son olmalı.

Ama her ruh farklı şekilde yaşasa güzel olmaz mıydı? Mesela her yeniden doğduğumuzda ruhumuz aynı ama bedenimiz farklı olacak birisinde Cumhurbaşkanı diğerinde katil birisinde futbolcu gibi herkes farklı şeyleri tatsaydı zenginliği, fakirliği, engelli olmayı.

@Yiğidowski Katil veya futbolcu olmanı engelleyen ne Git biraz suriyeli katlet neşemiz yerine gelsin sende tatmış olursun.

reenkarnasyon çok farklı bir duygu ama pek inanamıyorum. Evrenin bile bir sonu varken insanın bu dünyaya tekrar gelmesi pek mantıklı değil. kainatın sonu kıyamet, insanın kendi ölümü küçük kıyamet.

Gerek yok. Tek bir hayatımın olması ve başka bir şansımın olmaması beni daha çok mutlu ediyor.

Bence de çünkü normal sağlıklı bir hayat yaşadım ve öldüm tekrar döndüğümde kör sağır dilsiz olarak yaşarsam ne olacak, Afrika'da açlıktan ölen bir çocuk olarak dönersem.

Herkes dünyada yaptıklarının karşılığını almalı. Yoksa kötülükler ve iyilikler karşılıksız kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…