Detaylar
Kim cevapladı?Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Hocam bence ölüm bir son olmalı.Bence öldükten sonra reenkarnasyon olmalı ya da buna benzer bir şey. Bir ruh her türlü durumu tatmalı zenginlik, engelli olma, fakirlik, savaş gibi farklı cinsiyette olabilir. Yani düşünüyorum ve gerçekten olması gerek bence. Cumhurbaşkanı olmak nasıl bir his veya futbolcu olmak gibi farklı farklı şeyleri yaşamalıyız. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yiğidowski
Üstün
Ama her ruh farklı şekilde yaşasa güzel olmaz mıydı? Mesela her yeniden doğduğumuzda ruhumuz aynı ama bedenimiz farklı olacak birisinde Cumhurbaşkanı diğerinde katil birisinde futbolcu gibi herkes farklı şeyleri tatsaydı zenginliği, fakirliği, engelli olmayı.
@Yiğidowski Katil veya futbolcu olmanı engelleyen ne
Git biraz suriyeli katlet neşemiz yerine gelsin sende tatmış olursun.
Yiğidowski
Üstün
Cumhurbaşkanı olmak engellenir ama.@Yiğidowski Katil veya futbolcu olmanı engelleyen neGit biraz suriyeli katlet neşemiz yerine gelsin sende tatmış olursun.
Cumhurbaşkanı olup ne yapacaksın çok stresli iş boş ver.
- Makaleler
- 1
reenkarnasyon çok farklı bir duygu ama pek inanamıyorum. Evrenin bile bir sonu varken insanın bu dünyaya tekrar gelmesi pek mantıklı değil. kainatın sonu kıyamet, insanın kendi ölümü küçük kıyamet.
francisco77
Uzman
Gerek yok. Tek bir hayatımın olması ve başka bir şansımın olmaması beni daha çok mutlu ediyor.
Bence de çünkü normal sağlıklı bir hayat yaşadım ve öldüm tekrar döndüğümde kör sağır dilsiz olarak yaşarsam ne olacak, Afrika'da açlıktan ölen bir çocuk olarak dönersem.