Aldım. ASUS XG27ACDNG.
Hocam bende var zaten bu yaklaşık 1 yıl oldu. Saf su ve mikrofiber bezle siliyorum. Gayet iyi temizliyor. Saf suyu bilmeyenler için eczanede bulabilirsiniz. 2 litresine 100 lira vermiştim hala duruyor o su.Hayırlı olsun.
Ben de 1.5 yıldır bu model var, ekranını saf su distile su ile sil sadece, başka bir temizleyici kullanma sakın. Bizzat Asus ile görüştüm, onlar önerdiler. Hyaırlı olsun.
Yeni modeller gelecek demişsiniz, yeni fark ettim ama bildiğiniz gibi TR piyasası fiyatlar 50K üstü olacak gibi, yani bütçe el vermeyebilir.Oyun + kalan zamanlarda da dizi film izliyorum diyorsan OLED tek tercihtir bence. Dedikleri gibi parlak model ekranları çok iz tutuyor. Saf su ile sürekli temizlemeniz gerekiyor ama bence çok güzel. 1.5 yıldır kullanıyorum, iyi ki almışım diyorum.
Yeni 4. nesil ürünlerin yeni modelleri gelecek 2026 sonu ve 2027 başında. Sürekli gelişen bir ürün OLED, Eğer almayı düşünüyorsanız biraz daha bekleyin derim.
Yeni modeller gelecek demişsiniz, yeni fark ettim ama bildiğiniz gibi TR piyasası fiyatlar 50K üstü olacak gibi, yani bütçe el vermeyebilir.