Olmayan şeyler görüyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3586
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Korkunuzun üstüne giderek korkunuzu yenebilirsiniz tamamem cesaret işi hocam.

İşte gidemiyorum evde yalnızım, karanlıkta karşımda ne olduğu belirsiz bir varlık var be ışığı açınca gidiyor. Ya hayal görüyorum ya da cinler benimle oyun oynuyor.

Aslında yaşadığınız şey "hakan günday-kinyas ve kayra" çok benziyor o kitap beni çok etkilemişti daha önce hiç okdunuz mu?

Okumadım hiç hocam. Kitapta neler geçiyor peki?

Yok, olsaydı anlatırdım sırf deli demesinler diye anlatmadım.
Paylaşabileceğiniz bir arkadaşınız veya aile dostunuz varsa ona bilgi verin. Eğer durumunuz ilerlerse bunun farkına varıp size yardımcı olabilir.
Ancak ailenize bu durumu izah etmeye çalışabilirseniz, belki psikoloğa gitmeye ikna edebilirsiniz.

Hocam uyku sorunları çeken mental olarak çökmüş bir gencin gerçek sandığı şeylerin aslında sadece bir hiçlik olduğunu anlatan bir kitap. Çok uzun ama çok derin düşüncelere sokan bir kitap tavsiye ederim.

Yakın arkadaşıma söyledim, kendisi de yapabileceği bir şey olmadığını ailemi ikna etmem gerektiğini söyledi. Ama ailemin inanacağını düşünmüyorum.

Keşke yanınızda olan biri olsa ya da sizinle. Aynı durumu yaşayan bir aile üyesi.

Okumak isterim hocam, bulursam alırım teşekkür ederim

Keşke yanınızda olan biri olsa ya da sizinle. Aynı durumu yaşayan bir aile üyesi.
Ablama yakalanmıştım bir kere, mutfaktan gelirken arkama bakıp kontrol ediyordum yine bir şeyler var mı diye, ablam karanlıktan hala mı korkuyorsun bebe diye dalga geçmişti söylesem de ciddiye almazlar yani.

Benim de küçüklükten kalma bir travmam var eskiden dayımın evinde kuzenim ve ben yanlızdık ve evin içinde olağan dışı varlıklar görmüştük artık dayanamayıp komşulardan dayımı aratıp evden çıkmıştık kimse bize inanmamıştı.

Sen çıkabiliyorsun evden, ben çıkamıyorum.

Uyku sorunları yüzünden olabilir.
Uyku bozuklukları algısal problemlere sebep verebilir (ki sen bir kere 4 gün falan uyumamıştın).

Yani uzun süre uyku sorunları yaşayıp, son zamanda düzeltmeye çalışıp sorunlar bir anda gitmiyor demek mantıksız olur.

Uykunu düzene bindir, stresten uzak dur. Kendiliğinden geçer. Geçmezse nörolojiye git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…