Bilemeyiz artar mı artmaz mı ama o iki ölü piksel var sonuçta. Birçok kişi bir şey olmaz diyerek iade etmiyor. Dikkatlerini de çekmiyor. Artmayabilir de ama sonuçta şu an var ölü piksel.

2 tane ölü piksel var, ancak göremiyorum, sol üst tarafta fark edemiyorum bile, hiç uğraşasım yok, ileride çoğalır mı?

Çoğalmaz da servis değişim için yan yana 5 adet ya da farklı yerlerde daha çok istiyor. Ben kullanırdım uğraşmazdım. Artarsa servise yollar değişim isterdim. Pikseller küçük olunca çok fark edilmiyor.

Ben Amazon'dan aldım Samsung'du direk yolladım geri aldılar ama bende toplu halde 10 kadar vardı. L şeklindeydi çok batıyordu göze.

4K dı bir de sonra gittim yarı fiyatına FHD Lenovo aldım 9 ay oldu Lenovo da çızırdıyorrrrr ara ara. Gittiği yere kadar.

Ölü piksel çoğalmıyor ama ne yazık ki markadan markaya ölü piksel değişim süreci çok değişiyor mesela Samsung'un bu konuda sicili çok iyi değil internete şöyle bir bakarsanız.

Ölü piksel çoğalmıyor ama ne yazık ki markadan markaya ölü piksel değişim süreci çok değişiyor mesela Samsung'un bu konuda sicili çok iyi değil internete şöyle bir bakarsanız.

Çoğalmaz da servis değişim için yan yana 5 adet ya da farklı yerlerde daha çok istiyor. Ben kullanırdım uğraşmazdım. Artarsa servise yollar değişim isterdim. Pikseller küçük olunca çok fark edilmiyor.

Ben Amazon'dan aldım Samsung'du direk yolladım geri aldılar ama bende toplu halde 10 kadar vardı. L şeklindeydi çok batıyordu göze.

4K dı bir de sonra gittim yarı fiyatına FHD Lenovo aldım 9 ay oldu Lenovo da çızırdıyorrrrr ara ara. Gittiği yere kadar.

Etmelisiniz. Sıfır fiyatına defolu ürün almış oldunuz. Değişim talep edin.

Servisten değişim talep edemeyebilirsiniz, bazı markaların gıcık kuralları var. Ekranda 4'ten fazla ölü piksel olacak gibi. Onun için aynı ürünü iade edip yenisini tekrar satın alabilirsiniz.

Eskiden dayımın laptopunda bir adet ölü pixel vardı, zamanla ekranın sol tarafının hepsini kapladığı için endişelendim, minimum 3 ölü pixel istedikleri için iade edemem, benim için fazla sorunda değil çünkü göremediğim bir yerde, monitörün dibine girip bulmam gerekiyor.