IMG_20240106_041117.webp

Nereden girdim ben bu konuya..

Son düzenleme:
Bu çağda, düğünler azalıyor ve boşanmalar daha sık oluyor. Hayatının geri kalanında biriyle mutlu olmak... Bu hüsnükuruntu mu yoksa gerçek mi?

Hocam bu dünya da hiçbir şey kesin değil. Eğer kötü seçimler yapmazsanız, sizinle elma ve tarçın gibi uyumlu olan birini bulursanız, gayet mümkün bir durum.

Boşanmaların geneli, o yola giderken ki yapılan hatalardan kaynaklı oluyor. Fazla detaya girmeden söylemek gerekirse, olaya br psikolojik savaş olarak bakabiliriz.

Son düzenleme:
@Furkan Karagülle Onun geçmişi bendim, geleceği olamadım. Onu ne kadar özlediğimi söylesem.. Başaramam yok. Bana ne derdi biliyor musun? Kapkek. Evet, kapkek. Nereden nereye geldiğimizi anlatamam sana. Bana yaşattıklarını bilmesine rağmen, hala aynı mı kalır bir insan? Yok abi, kadınlardan hayır yok ya da ben daha "doğru?" kadını bulamadım. İyiydi, hoştu ama bu etki beni nasıl terk edicek abi? Takatim kalmadı bu duruma. O, çorap değiştirir gibi sevgili değiştirken benim o kızı unutamamam, kalbimi hala sıkıştırması haksızlık. Ben terk etsem, ne yaşardı? Hiç bir şey yaşanmazdı. Sen bir konuşma atmışsın, ben her şeyi sildim. Çok denedim unutmayı, başaramadım, başaramıyorum.

@Silinen üye, ilerleyen zamanlarda; kız çocuğumuz olursa "Elisa", erkek olursa "Eymen" olacaktı isimleri. Sürekli gezecektik bize ait bir karavanla. Bir kedimiz olacaktı British Shortair türünde. İsmi ise "Gary"..
Ay'ı izleyerek kahve içecektik, beraber..
En sevdiğimiz renk maviydi.
Sabaha kadar aralıksız 9 - 13 saat boyunca telefonla konuşurduk. Yetmezdi, ertesi gün buluşurduk..
Şu an ondan bana bir mesaj gelse, "Yardıma ihtiyacım var, kimsem yok yanımda." tüm benliğimle koşardım yanına..
Biz iyi insanlardık, neden bunları yaşadık ki. Ne kötülüğüm dokundu diğerlerine, neyin karşılığını ödüyoruz ruh sağlığımızla..
Bazen harbiden şu hayata son vermeyi düşünüyorum ciddi ciddi. Tek sebebi gönlümü çalan bu kişi değil elbette. Şu yaşta çok yoruldum ben. Üstümdeki yük çok fazla; bazen altında kalıyorum saatlerdir, günlerdir..
Tek dostum şarkılar oldu. Dinlerken kalbim sıkışıyor belki ama olsun. Acı çekmekten zevk almaya başladım sanki.
Birkaç ay sonra üniversite sınavım var. Kendimi vermem gerekiyor. Üçüncü mezun senemdeyim..

@Furkan Karagülle Sana yardımcı olamam ama şunu söyleyim. Hayatta yaşadığın hiçbir şey, kendi canına kıyma kararı verecek kadar büyük değil. Bu mentalite ile yaşamalısın, yoksa ohoo, helvam yenmişti bile benim.

@Furkan Karagülle Sana yardımcı olamam ama şunu söyleyim. Hayatta yaşadığın hiçbir şey, kendi canına kıyma kararı verecek kadar büyük değil. Bu mentalite ile yaşamalısın, yoksa ohoo, helvam yenmişti bile benim.

Instagram kullanıyorsan eğer hesabımda öne çıkanlarda üstümün full mavi olduğu bir fotoğrafım var. Orada eğer yanlış bir şey yapsaydım şu an burada olmazdım..

Hesabım açık, takip etmene gerek yok.

Hayatta belli bir zamana dek hep inandığım, bir gün beni de bulacak dediğim bir şeydi aşk. Fakat son 3-4 yılda gördüklerim, izlediklerim; bunlar beni toptan değiştirdi. Ümidim yok. Aşkın olduğuna da inanmıyorum.

Her şey yüzeysel artık. Kas, para, Instagram takipçi sayısı vb. Kadınlar bunlarla seni yargılıyor. Bu dediğim keşke doğru olmasa ama maalesef ki doğru.

Aşk fiziksel&cinsel çekimden ibarettir. Bir kişinin görüntüsü ne kadar kötü olursa olsun sadece anne&babası koşulsuz sevebilir çünkü çocukları da onların genetik mirasının ürünüdür. Öbür türlü dışarıdan birisi için imkansız. "Ben onu görüntüsü için sevmiyorum" diye çatlayıp patlasa da bilinçaltında istese de istemese de önemlidir. Acı gerçekler. Dolayısıyla aşka inanmam. Aşk değil fiziksel çekimdir, cinsel çekimdir. Aşk bu çekimlerin tezahürüdür sadece. Bu tezahürü aşk diye tanımlamak istiyorsanız öyle tanımlayın.

Dostum, ben birisini gerçekten çok sevdim. Eğer sevgimi açıklayacak olsaydım; tüm dünyayı, evreni, her şeyi bana verseler de onun yerine tercih etmezdim. Benim için çok değerliydi. Onu kendimden, her şeyden çok seviyordum. Eski sevgilisini benim yerime tercih etti. O günden beri kendime gelemedim ben. Saçlarım dökülüyor, göz altlarım torbalandı, ellerim titremeye başladı, stresten ötürü vücudumun bazı yerleri uyuşmaya başladı... Twitter'da yazdığım her şey onun için. Okumak isteyenler için kullanıcı adım: FurkanKrgle.
Benim de yaş 14, şu anki yaşımda ileride hiç bir şekilde kız arkadaş edinmeyi, sevgili olmayı, evlenmeyi hiç istemiyorum. Ben şöyle düşünüyorum, ileride param olursa kendim solo takılırım, ya da arkadaşlarımla yaşarım. Benim için bundan güzel hayat yok, ve abicim senin yazdıklarından ben duygulandım... Ne diyeceğimi bilemiyorum.