Düğünler mi azalıyor? Bu yaz sor bakayım davul zurnadan uyuyabildim mi? 1 ayın 30 günü davul zurna çaldılar, İstanbul'un göbeğinde ayrıca.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu çağda, düğünler azalıyor ve boşanmalar daha sık oluyor. Hayatının geri kalanında biriyle mutlu olmak... Bu hüsnükuruntu mu yoksa gerçek mi?
@Furkan Karagülle Sana yardımcı olamam ama şunu söyleyim. Hayatta yaşadığın hiçbir şey, kendi canına kıyma kararı verecek kadar büyük değil. Bu mentalite ile yaşamalısın, yoksa ohoo, helvam yenmişti bile benim.
Benim de yaş 14, şu anki yaşımda ileride hiç bir şekilde kız arkadaş edinmeyi, sevgili olmayı, evlenmeyi hiç istemiyorum. Ben şöyle düşünüyorum, ileride param olursa kendim solo takılırım, ya da arkadaşlarımla yaşarım. Benim için bundan güzel hayat yok, ve abicim senin yazdıklarından ben duygulandım... Ne diyeceğimi bilemiyorum.Dostum, ben birisini gerçekten çok sevdim. Eğer sevgimi açıklayacak olsaydım; tüm dünyayı, evreni, her şeyi bana verseler de onun yerine tercih etmezdim. Benim için çok değerliydi. Onu kendimden, her şeyden çok seviyordum. Eski sevgilisini benim yerime tercih etti. O günden beri kendime gelemedim ben. Saçlarım dökülüyor, göz altlarım torbalandı, ellerim titremeye başladı, stresten ötürü vücudumun bazı yerleri uyuşmaya başladı... Twitter'da yazdığım her şey onun için. Okumak isteyenler için kullanıcı adım: FurkanKrgle.