SiberSasi

Becerikli
Mesela, diyelim doğal ölüm oldu ve o kişi ruhundan ayrılıyorsa zaten canlanmaz. Peki, ileride başka biri olabiliyor muyuz? Ama muhtemelen sadece Allah bilir.

Bana soracak olursan doğmadan önce ne olduysa öldükten sonra o olacak. Kişiden kişiye değişir. Sonuçta, aramızda ölüp geri gelen olmadı henüz :D

Buna cok kafa yormamak gerekir bence. Inaniyorsan inancini yasa eğer doğruysa harika. Eğer yeniden dirilme varsa harika. Simsiyah ekranda kaldıysan harika. Ruh olarak dolasirsan harika.

Yani ben biraz düşüncelerimi paylaşayım bir neden için yaratıldık. Bu nedeni gereklilikleriyle yerine getirebilecek miyiz ? Bu dünyada yaptıklarımızın iyi ve ya kötü bedelini yaşayacağız. Bunca yaratılış ve dönemler sizce kendi kendine mi oldu ? Bence bu gördüğümüz sistem ve uyum yaratıcının bir armağanı. Tabi yaratıcı (İslam anlayışı üzerinden konuşuyorum.) için bunları yapmak çok zor olmasa gerek. Kim neyi ifade ederse etsin , insan neye inanırsa inansın gerçekten onu hayata bağlayan şeyler vardır. Bu madde de olabilir. Tanrıda olabilir. Bu bağlam insanı ayakta tutar.

Kalın sağlıcakla. Sevgiler , saygılarla.