Makaleler
62
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Cihaz
Omix X5
Bazı güvenilir kaynaklarda cihazın Android 13 güncellemesi alacağı söyleniyor. Fakat bana bu güncelleme gelmedi. Tüm güncellemeleri yaptım, Google uygulamalarını bile güncelledim. Güncellemeleri denetle dediğimde sisteminiz şu anda güncel diyor. Bir türlü gelmedi bu Android 13 güncellemesi. Bir çözümü falan var mıdır?

Bazı güvenilir kaynaklarda cihazın Android 13 güncellemesi alacağı söyleniyor. Fakat bana bu güncelleme gelmedi. Tüm güncellemeleri yaptım, Google uygulamalarını bile güncelledim. Güncellemeleri denetle dediğimde sisteminiz şu anda güncel diyor. Bir türlü gelmedi bu Android 13 güncellemesi. Bir çözümü falan var mıdır?

Android 16 çıktı Omix bayağı hızlıymış 🤣🤣🤣 gelmemişse boş verin çok önemli değil.

Ne idüğü belirsiz cihazlar kullanmayı kimseye önermiyorum. Bütçe yoktur orası ayrı. Aynı paranın biraz üstüne daha tatlı cihazlar alınabilecekken Omix, Oukitel, Meizu, XiMao JinZedoNG tarzı markalar kullanmayın.

Zaten gelmemişse artık gelmesini beklemeyin.

@Emre.py Omix şu an Türkiye'de Oppo ile aynı fabrikadan çıkıyor, ben o kadar da kötü olmadığını düşünüyorum.

Hem bu tarz giriş seviyesi cihazlara güncelleme geldikçe hantallaşıyorlar, yükü kaldıramıyorlar.

Bu ne, Nothing mi :D?

Artı -2 Eksi