Arkadaşımın Omix X600 telefonu herhangi bir uygulamaya girdiğinde kapanıyor ve tekrar açılmaya başlıyor. Yere düşünce olmuş, şarj entegresinde sıkıntı olabileceğini düşünüyorum, sizce ne olabilir?
Arkadaşımın Omix X600 telefonu herhangi bir uygulamaya girdiğinde kapanıyor ve tekrar açılmaya başlıyor. Yere düşünce olmuş, şarj entegresinde sıkıntı olabileceğini düşünüyorum, sizce ne olabilir?
Anakart darbe almış olabilir. Ben de çok nadir yaşıyorum bu durumu. Oyun oynarken arkada başka bir şeyler de çalışıyorsa ve üstüne bildirim de gelise cihaz çökebiliyor.
Anakart darbe almış olabilir. Ben de çok nadir yaşıyorum bu durumu. Oyun oynarken arkada başka bir şeyler de çalışıyorsa ve üstüne bildirim de gelise cihaz çökebiliyor.
Ben de öyle düşünmüştüm hocam, set editten Power ile ilgili ayarlarda değişiklik yapmayı da denedim ama sonuç hala aynı. Omix zaten iyi bir marka değil, gitsin yenisini alsın
Deniyorum hocam sonucu yazarım.
Sitelere giriyor.
YouTube da videoları sorunsuz açıyor.
Güvenli moddan çıkıp tekrar deneyeceğim.
Güvenli moda aldıktan sonra yeniden başlattım, set editteki power ayarlarını da sıfırladım, yazılımsal bir sorunmus galiba sorun düzeldi. Yardımlarınız için teşekkürler.
Deniyorum hocam sonucu yazarım.
Sitelere giriyor.
YouTube'da videoları sorunsuz açıyor.
Güvenli moddan çıkıp tekrar deneyeceğim. Eki Görüntüle 18943
Güvenli moda aldıktan sonra yeniden başlattım, set editteki Power ayarlarını da sıfırladım, yazılımsal bir sorunmus galiba sorun düzeldi. Yardımlarınız için teşekkürler.