Çözüldü Omix X600 Yeniden Başlama Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3586
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 787
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

3586

Uzman
Makaleler
33
Arkadaşımın Omix X600 telefonu herhangi bir uygulamaya girdiğinde kapanıyor ve tekrar açılmaya başlıyor. Yere düşünce olmuş, şarj entegresinde sıkıntı olabileceğini düşünüyorum, sizce ne olabilir?

Çözüm

Cihazı güvenli modda çalıştırıp tarayıcıda gezmeye çalışın, belki belli bir uygulama sorun çıkarıyordur.
Anakart darbe almış olabilir. Ben de çok nadir yaşıyorum bu durumu. Oyun oynarken arkada başka bir şeyler de çalışıyorsa ve üstüne bildirim de gelise cihaz çökebiliyor.

İfadeler: 144
Anakart darbe almış olabilir. Ben de çok nadir yaşıyorum bu durumu. Oyun oynarken arkada başka bir şeyler de çalışıyorsa ve üstüne bildirim de gelise cihaz çökebiliyor.

Ben de öyle düşünmüştüm hocam, set editten Power ile ilgili ayarlarda değişiklik yapmayı da denedim ama sonuç hala aynı. Omix zaten iyi bir marka değil, gitsin yenisini alsın

Son düzenleyen: Moderatör:

Cihazı güvenli modda çalıştırıp tarayıcıda gezmeye çalışın, belki belli bir uygulama sorun çıkarıyordur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Deniyorum hocam sonucu yazarım.
Sitelere giriyor.
YouTube da videoları sorunsuz açıyor.
Güvenli moddan çıkıp tekrar deneyeceğim.

Güvenli moda aldıktan sonra yeniden başlattım, set editteki power ayarlarını da sıfırladım, yazılımsal bir sorunmus galiba sorun düzeldi. Yardımlarınız için teşekkürler.

Hocam aynı sorundan muzdaribim, set editteki Power ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor? Yalvarırım yardımcı olun ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…