Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Evet şimdi 2022'de aldığım telefon aralık Kasım'dan beri bozuldu şarj olmuyor açılmıyor, ekran rengi gri olup kapanıyor falan servise göndereyim mi? Hazirana kadar idare eder mi, Omix X500 diye bir telefon aldım aptal gibi.

Garantiniz var ise şansınızı deneyin, belki ücretsiz bir şekilde onarım yaparlar. Eğer para isterlerse kesinlikle para vermeyin.
Yine de ilk tavsiyem o telefondan kurtulup yeni bir cihaza geçmeniz.

Son düzenleme:
Evet şimdi 2022'de aldığım telefon aralık Kasım'dan beri bozuldu şarj olmuyor açılmıyor, ekran rengi gri olup kapanıyor falan servise göndereyim mi? Hazirana kadar idare eder mi, Omix X500 diye bir telefon aldım aptal gibi.

Garantisi varsa ve yeni telefon alacak paranız yoksa gönderebilirsiniz.

Eğer memnun değilseniz yeni telefon almalısınız. Servise göndermeye değmez.

Garantiniz var ise şansınızı deneyin, belki ücretsiz bir şekilde onarım yaparlar. Eğer para isterlerse kesinlikle para vermeyin.
Yine de ilk tavsiyem o telefondan kurtulup yeni bir cihaza geçmeniz.

Garantisi varsa ve yeni telefon alacak paranız yoksa gönderebilirsiniz.

Hocam şu an LGS'ye hazırlanıyorum zaten telefonla işim olmuyor işte çarşıdayken falan anneme yazmak için vb. temel şeyler için kullanacağım amacım oyun oynamak falan da değil para da versin istemem şu an ailem için.

Tuş kombinasyonu denediniz mi? Saçma oluyor ama bazen işe yarıyor. Ses acma + güç kombinasyonu deneyin.
Bir menü gelirse yanıtlayın beni.

Son düzenleyen: Moderatör: