Torukojin Kaneki
Başarılı
Evet şimdi 2022'de aldığım telefon aralık Kasım'dan beri bozuldu şarj olmuyor açılmıyor, ekran rengi gri olup kapanıyor falan servise göndereyim mi? Hazirana kadar idare eder mi, Omix X500 diye bir telefon aldım aptal gibi.
Evet şimdi 2022'de aldığım telefon aralık Kasım'dan beri bozuldu şarj olmuyor açılmıyor, ekran rengi gri olup kapanıyor falan servise göndereyim mi? Hazirana kadar idare eder mi, Omix X500 diye bir telefon aldım aptal gibi.
Eğer memnun değilseniz yeni telefon almalısınız. Servise göndermeye değmez.
Garantiniz var ise şansınızı deneyin, belki ücretsiz bir şekilde onarım yaparlar. Eğer para isterlerse kesinlikle para vermeyin.
Yine de ilk tavsiyem o telefondan kurtulup yeni bir cihaza geçmeniz.
Garantisi varsa ve yeni telefon alacak paranız yoksa gönderebilirsiniz.
Hayatın boyunca LGS hazırlanmayacaksın ya. Ilerde pişman olmamak için @TırcıDerler, hocamın dediği telefonu alın.Hocam şu an LGS'ye hazırlanıyorum zaten telefonla işim olmuyor işte çarşıdayken falan anneme yazmak için vb. temel şeyler için kullanacağım amacım oyun oynamak falan da değil para da versin istemem şu an ailem için.
Telefon alın derim.Evet şimdi 2022'de aldığım telefon aralık Kasım'dan beri bozuldu şarj olmuyor açılmıyor, ekran rengi gri olup kapanıyor falan servise göndereyim mi? Hazirana kadar idare eder mi, Omix X500 diye bir telefon aldım aptal gibi.
Hayatın boyunca LGS hazırlanmayacaksın ya. İleride pişman olmamak için @TırcıDerler, hocamın dediği telefonu alın.