Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Arkadaşımın Omix X600 telefonu herhangi bir uygulamaya girdiğinde kapanıyor ve tekrar açılmaya başlıyor. Yere düşünce olmuş, şarj entegresinde sıkıntı olabileceğini düşünüyorum, sizce ne olabilir?
Cihazı güvenli modda çalıştırıp tarayıcıda gezmeye çalışın, belki belli bir uygulama sorun çıkarıyordur.
- Makaleler
- 9
Donanımsal olabilir.
Anakart darbe almış olabilir. Ben de çok nadir yaşıyorum bu durumu. Oyun oynarken arkada başka bir şeyler de çalışıyorsa ve üstüne bildirim de gelise cihaz çökebiliyor.
Anakart darbe almış olabilir. Ben de çok nadir yaşıyorum bu durumu. Oyun oynarken arkada başka bir şeyler de çalışıyorsa ve üstüne bildirim de gelise cihaz çökebiliyor.
Ben de öyle düşünmüştüm hocam, set editten Power ile ilgili ayarlarda değişiklik yapmayı da denedim ama sonuç hala aynı. Omix zaten iyi bir marka değil, gitsin yenisini alsın
Son düzenleyen: Moderatör:
hmz4hsg
Yetkin
Arkadaşımın Omix X600 telefonu herhangi bir uygulamaya girdiğinde kapanıyor ve tekrar açılmaya başlıyor. Yere düşünce olmuş, şarj entegresinde sıkıntı olabileceğini düşünüyorum, sizce ne olabilir?
Cihazı güvenli modda çalıştırıp tarayıcıda gezmeye çalışın, belki belli bir uygulama sorun çıkarıyordur.
Son düzenleyen: Moderatör:
Deniyorum hocam sonucu yazarım.Cihazı güvenli modda çalıştırıp tarayıcıda gezmeye çalışın, belki belli bir uygulama sorun çıkarıyordur.
Sitelere giriyor.
YouTube da videoları sorunsuz açıyor.
Güvenli moddan çıkıp tekrar deneyeceğim.
Güvenli moda aldıktan sonra yeniden başlattım, set editteki power ayarlarını da sıfırladım, yazılımsal bir sorunmus galiba sorun düzeldi. Yardımlarınız için teşekkürler.
boramert
Uzman
Deniyorum hocam sonucu yazarım.
Sitelere giriyor.
YouTube'da videoları sorunsuz açıyor.
Güvenli moddan çıkıp tekrar deneyeceğim.
Eki Görüntüle 18943
Güvenli moda aldıktan sonra yeniden başlattım, set editteki Power ayarlarını da sıfırladım, yazılımsal bir sorunmus galiba sorun düzeldi. Yardımlarınız için teşekkürler.
Hocam aynı sorundan muzdaribim, set editteki Power ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor? Yalvarırım yardımcı olun ya.
Hiç hatırlamıyorum hocam, uzun zaman önce halletmiştim.Hocam aynı sorundan muzdaribim, set editteki Power ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor? Yalvarırım yardımcı olun ya.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-