meraklıadam 21

Çalışkan
Ben şahsen artık bir işte çalışmayı sevmiyorum; hem doğuştan beceriksizim, işi beceremiyorum hem de doğuştan gelen ve asla düzelmeyecek bir mizacım var.

Yabancılarla aynı ortamda çalışmayı sevmiyorum. Ömür boyu bir işte çalışmadan yaşamanın bir yolu var mı? Benim ailem zengin değil, maalesef o konuda da şansım yok. Mesela en kötü cezaevinde falan kalsam gene ideal benim için çalışmadan ömür boyu kalmak için Ya da başka bir yol? Var mı?

Son düzenleme:
Çalışmadan hayat yürümez hocam. Belki akraba ailede vs. falan borç falan alabilirsin ama bir yere kadar. Cezaevlerinde'de çıktıktan sonra oradaki masrafları sana ödetiyorlar diye biliyorum.

Bence çalışmak çok güzel bir şey, hayatta en sevdiğim şey, sadece daha fazla çalışmak ve üretmek.
Bir işi yapabilcek kadar becerikli olsam ve yabancı insanlarla çalışmayı becerebilsem bende çalışmayı severim ama bu ikisi bende olamayınca benim gibi birinin bir işte istikrarlı çalışması mümkün olmuyor ne yazık ki.

Bir işi yapabilcek kadar becerikli olsam ve yabancı insanlarla çalışmayı becerebilsem bende çalışmayı severim ama bu ikisi bende olamayınca benim gibi birinin bir işte istikrarlı çalışması mümkün olmuyor ne yazık ki.
İllaki ilgi duyduğun, yetenekli olduğun bir alan vardır. Sadece bunu bulman gerekiyor. Bunu bulursan, yapacağın iş hobiye döner.