Detaylar
Kim cevapladı?Black Plague
Uzman
Hocam bir atın bakalım.
Fotoğraf atsam ayıp olur mu acaba sansürlü? Boy 173 civarı kilo 96 civarı yağ oranı 25-23 arası. Spor yapıyordum ara verdim. Kol ve omuz genetiğimi yorumlayabilecek var mı? Ona göre fotoğraf atayım.
Başkan üst açık ondan sordum ban yemeyek sonra.
Black Plague
Uzman
Hocam sanki çıplak fotoğraf atacaksınız
mr.esat 62
Üstün
Ayıp olmaz, köprücük kemiklerin uzunsa geniştir. Aynaya bakman yeterli anlamak için.
Fotoğraf atsam ayıp olur mu acaba sansürlü? Boy 173 civarı kilo 96 civarı yağ oranı 25-23 arası. Spor yapıyordum ara verdim. Kol ve omuz genetiğimi yorumlayabilecek var mı? Ona göre fotoğraf atayım.
Ben cahilim biraz bir de bacak varda sansürleyip atsam bu sefer sıkıntı çıkar en iyisi üstü atayım sadece. Senelerdir yapıyorum spor bunalma geldi yağlıyım da zaten sadece düzgün genetiğim var mı ilerleyebilmiş miyim diye açtım konuyu.Ayıp olmaz, köprücük kemiklerin uzunsa geniştir. Aynaya bakman yeterli anlamak için.
Buyrun hocam bacakta var sansürlü ama o kesin ban yedirtir.Hocam sanki çıplak fotoğraf atacaksınızBelden yukarıysa sorun yok.
Kimse dönmemiş o kadar mı vahim durum.
Son düzenleme:
Black Plague
Uzman
Yoo, gayet iyi. Hocam komando olmayı düşündünüz mü?Ben cahilim biraz bir de bacak varda sansürleyip atsam bu sefer sıkıntı çıkar en iyisi üstü atayım sadece. Senelerdir yapıyorum spor bunalma geldi yağlıyım da zaten sadece düzgün genetiğim var mı ilerleyebilmiş miyim diye açtım konuyu.
Buyrun hocam bacakta var sansürlü ama o kesin ban yedirtir.
Eki Görüntüle 125194Eki Görüntüle 125195Eki Görüntüle 125196
Kimse dönmemiş o kadar mı vahim durum.
Öbür forumda da başka bişi dediler ciddi misiniz?Yoo, gayet iyi. Hocam komando olmayı düşündünüz mü?
Black Plague
Uzman
Hocam kilonuza ve boyunuza bakacak olursak kollarınız gayet normal.