Kız arkadaş edinmek öyle okulla veya gittiğiniz iş yeriyle alakalı bir durum değil, ağzınız laf yaptıktan ve siz sohbetlere katıldıktan sonra illa ki biri denk gelecektir.
Tercihlerime göre Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik veya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu veya Sağlık Fakültesi gelecek.
2. Seçenek ise Anamur Meslek Yüksekokulu.
Liseden farklı olmayacak diyorlar ama inanmak istemiyorum. Gerçekten üniversite mi? Yoksa lise 5 mi?
Sevgili bulabilecek miyim? Çevrem sürekli "Üniversiteden bulursun" diyen papağanlar ile dolu.
Tercihlerime göre Bursa Uludağ Üniversitesi teknik veya sosyal bilimler meslek yüksekokulu veya sağlık fakültesi gelecek.
2. seçenek ise anamur meslek yüksekokulu.
Liseden farklı olmayacak diyorlar ama inanmak istemiyorum. Gerçekten üniversite mi? Yoksa lise 5 mi?
Sevgili bulabilecek miyim? Çevrem sürekli "üniversiteden bulursun" diyen papağanlar ile dolu.
2 yıllık bölüm okuyorum. Sınıfım 50 kişi, tabii gelmeyenler, bırakanlar, kalanlar olduğu için bu sayı 30 civarlarına düştü. Sana şunu söyleyebilirim ki meslek yüksek okullarında sevgili bulmak oldukça zor ve bulsan bile uzun ömürlü olmuyor. Çoğu ilişki ilk haftadan perte çıkıyor yani. Tavsiyem 4 yıllık fakültelerin önünde takılman olur sevgili için. Ha bu arada üniversitede rekabet ortamı çok yüksek, BMW'si olan Mercedes'i olan, zengin olan özetle en güzellerini alıyor sana da akşam pazarı kalıyor tabiri caizse. Hiç bulaşma işini bulana kadar uzak dur derim. Olmadı konuşabildigin kadar kızla konuşup flört yapabilirsin,bunu da tavsiye etmem.
Tercihlerime göre Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik veya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu veya Sağlık Fakültesi gelecek.
2. Seçenek ise Anamur Meslek Yüksekokulu.
Sevgili bulabilecek miyim? Çevrem sürekli "Üniversiteden bulursun" diyen papağanlar ile dolu.
@5438, aslında orada da kız çok olur, fark etmez ve kızlarla sevgili de arkadaş da olmak sizin elinizde. Kızlarla arkadaşlık kurmayın, karşı cinsten arkadaş olmaz.