Ön lisansta sevgili bulunur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5438
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 76
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Kız arkadaş edinmek öyle okulla veya gittiğiniz iş yeriyle alakalı bir durum değil, ağzınız laf yaptıktan ve siz sohbetlere katıldıktan sonra illa ki biri denk gelecektir.
Bunları yapmama rağmen zaten bu haldeyim. İmkansızı becerdim yani.

Toji, manita düşüneceğine iş olanaklarını ve DGS'yi düşün.
Toji abimiz hayatındaki bütün çabayı sevgili bulmaya vermiş gibi, umudu kaybetmemek lazım elbet bir gü-

Son düzenleme:
Sırf bir iki kız için üni'ye gideceksen hiç gitme daha iyi.

2 yıllık bölüm okuyorum. Sınıfım 50 kişi, tabii gelmeyenler, bırakanlar, kalanlar olduğu için bu sayı 30 civarlarına düştü. Sana şunu söyleyebilirim ki meslek yüksek okullarında sevgili bulmak oldukça zor ve bulsan bile uzun ömürlü olmuyor. Çoğu ilişki ilk haftadan perte çıkıyor yani. Tavsiyem 4 yıllık fakültelerin önünde takılman olur sevgili için. Ha bu arada üniversitede rekabet ortamı çok yüksek, BMW'si olan Mercedes'i olan, zengin olan özetle en güzellerini alıyor sana da akşam pazarı kalıyor tabiri caizse. Hiç bulaşma işini bulana kadar uzak dur derim. Olmadı konuşabildigin kadar kızla konuşup flört yapabilirsin,bunu da tavsiye etmem.

Okuldan okula değişir ama özellikle sağlık ve muhasebe bölümünde bulmak daha kolay.

Sağlık fakültesini kazandıysanız çoğunluğu kız oluyor, denk gelir illaki.

Kendini ezik asalak görmezsen sevgilin olur. Abi ayrıca aynı konuyu 1000 defa açtın hiç mi denemedin?

Kızlarla konuşmadığın çok belli, sürekli aynı konu aynı şey. Kızlarla tanış devamı gelir.

Sağlık fakültesini kazandıysanız çoğunluğu kız oluyor, denk gelir illaki.
Turizm ve Otelcilik kazandım.

Kendini ezik asalak görmezsen sevgilin olur. Abi ayrıca aynı konuyu 1000 defa açtın hiç mi denemedin?
Denemesem zaten açmazdım. Üniversite zamanımda da bulamazsam bu konudan binlercesini görürsün.

Kızlarla konuşmadığın çok belli
Sorun şu ki liseden edindiğim arkadaşların %70'i kız. Hepsi sadece arkadaş.

Bu konuda harbiden değişiğim yani. Şey gibi: 98 alıp 100 alamadım diye ağlayan eleman gibi.

@5438, aslında orada da kız çok olur, fark etmez ve kızlarla sevgili de arkadaş da olmak sizin elinizde. Kızlarla arkadaşlık kurmayın, karşı cinsten arkadaş olmaz.

@5438 Gruplara gir. BMW'm var falan filan de. Birkaç tane kız düşürürsün. Daha okul açılmadan kız düşürüp sevgili olanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…