diax.me

Uzman
Yer
Adana Sarıçam
Selamünaleyküm benim Papara hesabım Papara tarafından gereksiz sebeple kapatıldı ve bende yeni ön ödemeli kart arayışına girdim. Önerdiğiniz kartlar neler?

NOT: 19 yaşındayım ve banka hesabım var ama yine de ön ödemeli kart kullanmak daha kolayıma geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Nays ama ben hiçbir on odemeliyi kullanmaya deger bulmuyorum. Nays'i da ufak miktarlarda havale/eft yaparken para kesmedigi icin kullanıyorum, İş Bankası'ndan naysa gonderdiginizde de para kesmiyor.

Selamünaleyküm benim Papara hesabım Papara tarafından gereksiz sebeple kapatıldı ve bende yeni ön ödemeli kart arayışına girdim. Önerdiğiniz kartlar neler?

NOT: 19 yaşındayım ve banka hesabım var ama yine de ön ödemeli kart kullanmak daha kolayıma geliyor.
19 yaşındaysan Enpara alsana?

Kanka Enpara banka değil mi bir de Enpara'nın ne gibi özellikleri var?

Bence Nays ama ben hiçbir on odemeliyi kullanmaya deger bulmuyorum. Nays'i da ufak miktarlarda havale/eft yaparken para kesmedigi icin kullanıyorum, İş Bankası'ndan naysa gonderdiginizde de para kesmiyor.

Kral ön ödemeli kartları Steam'de veya birçok yerde geçiyor ondan kullanıyorum yoksa banka hesabım var, garanti. Onunla Steam'den bir şey alınmıyor sadece Troy olan yerlerde çalışıyor. Bir de Nays fazla fazla para gönderince fazla komisyon alıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Oldubil kullanıyorum, gayet memnunum.

Tosla Akbank'ın fakat ön ödemeli mantığı ile çalışıyor.