Detaylar
Kim cevapladı?Bir ara benzer sorunu yaşamıştım. Genelde uçak moduna alıp, tekrar açınca gelmeyen SMS'ler geliyordu. Eğer bu yöntem çalışırsa, telefon SMS vb. ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Veya müşteri hizmetleriyle iletişim kurun.
Cpt Price
Yetkin
Uçak modunu açıp kapamayı denemiştim ama olmamıştı. Müşteri hizmetlerine bir sorayım.Bir ara benzer sorunu yaşamıştım. Genelde uçak moduna alıp, tekrar açınca gelmeyen SMS'ler geliyordu. Eğer bu yöntem çalışırsa, telefon SMS vb. ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Veya müşteri hizmetleriyle iletişim kurun.
Arkadaşlar merhaba, Turkcell'den Vodafone'a geçtim. Twitch, Facebook gibi şirketlerden SMS onayı alamıyorum. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan ve çözen var mı?
Aynısının tam tersini bende yaşadım ve çözemedim Turkcell'e geçince bazı uygulamalardan doğrulama SMS'i gelmiyor
Cpt Price
Yetkin
Müşteri temsilcisiyle görüştünüz mü? Ben hat ayarlarından MMS'i falan açtım da işe yaramadı.Aynısının tam tersini bende yaşadım ve çözemedim Turkcell'e geçince bazı uygulamalardan doğrulama SMS'i gelmiyor
Müşteri temsilcisiyle görüştünüz mü? Ben hat ayarlarından Mms'i falan açtım da işe yaramadı.
Çok kez görüştüm talep açtırdım fakat çözüm olmadı SIM kartı değiştirmeyi önerdiler ona da ben yanaşmadım.
1undrground
Üyecik
Evet, başıma gelmişti. Hattı kapatıp açınca düzeldi. smsonaysitesi.com bu tür durumlarda çok yardımcı olabiliyor.