Konu yanlış açılır ya da yanlış zamanda açılır. Ya da tam değilken açılırsa bu konu onay beklerken kaldırma imkanımız olabilir bir süreliğine mesela. 5 dakika ideal olur.
Yönetim anca XenForo 2.3'e özellik ertelemekle uğraşsın.
Konu 19 Aralık'ta açılmış ve hala izleniyor mu gerçekten...
2.3 henüz çıkmadı, desteklenmeyen beta sürümleri var sadece, Geekberry kullanıyor şu an. Deneme sürümünde dün güvenlik açığı bulunmuş mesela, XF geliştiricileri bugları giderip de tamamen kullanılabilir şekilde yayınlanınca halledeceklerinden şüphem yok.Hani derler ya "az kaldı biraz daha sabredin XenForo 2.3 ile gelecek" alıştık artık. Technopat'ta bile Recep Baltaş döneminde yanlış hatırlamıyorsam Ocak ayında geleceği söyleniyordu ama Haziran ayına geldik halen XenForo 2.3 yok. Ciddiyim bu yetersiz yönetim ile tüm öneriler anında uygulanamaz, uygulansa bile 1 ay sürer çok rahat. Şimdiden hepimize geçmiş olsun. Yönetim ekibi önerilerin çoğunu şimdi hayata geçirmek yerine bekleyerek boşu boşuna kendilerine yük çıkarıyorlar.
Hani derler ya "az kaldı biraz daha sabredin XenForo 2.3 ile gelecek" alıştık artık. Technopat'ta bile Recep Baltaş döneminde yanlış hatırlamıyorsam Ocak ayında geleceği söyleniyordu ama Haziran ayına geldik halen XenForo 2.3 yok. Ciddiyim bu yetersiz yönetim ile tüm öneriler anında uygulanamaz, uygulansa bile 1 ay sürer çok rahat. Şimdiden hepimize geçmiş olsun. Yönetim ekibi önerilerin çoğunu şimdi hayata geçirmek yerine bekleyerek boşu boşuna kendilerine yük çıkarıyorlar.