Seraphenthia

Yetkin
Instagram'da önceden herkese açık olup orada fotoğraf paylaşan birisi, fotoğrafları silmeden hesabı gizli yaptığı zaman o internette herkese açık şekilde yüklediği fotoğraflara bir şekilde erişebilir miyim?

Doğrudan Google'da kullanıcı adıyla arama yaparsan denk gelebilirsin. Şöyle ki, bazı siteler açık profillerin gönderilerini arşivleyip gösteriyorlar. Örnek bulamadım şu an maalesef ama başka bir seçenek yok gibi.

Instagram'da önceden herkese açık olup orada fotoğraf paylaşan birisi, fotoğrafları silmeden hesabı gizli yaptığı zaman o internette herkese açık şekilde yüklediği fotoğraflara bir şekilde erişebilir miyim?
Kendi hesabınla deneyebilirsin. Hesabını açığa alıp bir fotoğraf paylaş ardından hesabını gizliye al. Google'da aratmayı deneyebilirsin üstteki arkadaş gibi. En kötü paylaştığın fotoğrafı silersin.

Artı -1 Eksi

Siteler var dediğini anladım hileli Instagram diye yazarsan bulursunuz.

Virüs yersen sorumluluk kabul etmemekteyim.

Artı -1 Eksi
@Yonga @arminda Direkt kullanıcı adını arattığım zaman bir şey çıkmadı. Bu tarz şeyler için bir site var mı, varsa da adı nedir bilmiyorum.

@ElbaNrosSS APK değil de normal site yok mu? Bir de bende zaten APK var en çok bilinen olan. Onunla olmuyor bir şey.

Artı -2 Eksi
@Yonga @arminda Direkt kullanıcı adını arattığım zaman bir şey çıkmadı. Bu tarz şeyler için bir site var mı, varsa da adı nedir bilmiyorum.

@ElbaNrosSS APK değil de normal site yok mu? Bir de bende zaten APK var en çok bilinen olan. Onunla olmuyor bir şey.
Güvenlik sorunları olacağını bildiğim için önermiyorum. Play Store'da Pingru ve Postegro-LiLi diye uygulamalar vardı diye biliyorum.

Artı -1 Eksi
Geçtiğimiz sene bir tane site bulmuştum ben, o site çalışıyordu ve herhangi bir zararlı yazılım da yemedim. APK değildi, direkt site üstünden bakabiliyorduk. Şimdi siteyi araştırdım ama bulamadım. Glassagram da var, bir ara ücretsiz hak veriyordu sanki ama şu an vermiyor. Demem o ki internete "Instagram Private Profile Viewer" veya "Instagram Spyer" falan yazıp opsiyonlara bakabilirsiniz.

Artı -1 Eksi