Makaleler
12
Yer
Çorum
Merhaba, Xbox'ta Black Friday indirimleri başladı. Öne çıkan, güzel fiyatlı oyunları listeledim. Tamamı PC için geçerlidir.

Mortal Kombat 11, ₺34,90 oldu.

Fallout 4, ₺57,50 oldu.

PowerWash Simulator, ₺119,50 oldu.

Gotham Knights, ₺89,90 oldu.

Cuphead ₺46,46 oldu.

Middle-earth: Shadow of War, ₺27,00 oldu.

Deep Rock Galactic, ₺15,00 oldu.

Clair Obscur: Expedition 33 - Deluxe Edition, ₺768,00 oldu.

Sniper Elite 5, ₺155,00 oldu.

Daha fazlasına buradan ulaşabilirsiniz: https://www.xbox.com/tr-TR/games/browse/black-friday-sale?PlayWith=PC

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu PowerWash Simulator'e 119 TL verilir mi sizce arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu PowerWash Simulator'e 119 TL verilir mi sizce arkadaşlar?
Bir ara Steam'de birkaç günlüğüne oynaması ücretsiz olmuştu, o ara deneme fırsatım olmuştu. Bayağı saat oynadım. Ben normalde bu tarz oyunları çok severim ancak bu oyun yordu açıkçası. Özellikle su fışkırtırken çıkan ses rahatsız edici ve bunu saatlerce yapıyorsun. Saatlerce aralıksız ''fışşşş'' sesi. Kafa şişiriyor. Alanlar çok büyük, bir alandaki kirin gitmesi için uzun uzun basılı tutmak gerekiyor bazen. Büyük boyutlu pompalar zaten temizlemiyor gibi bir şey, ince uçluları kullanacaksın onlarla da iki saat temizle temizle bitmiyor. Kısacası ben türü çok seven birisi olarak bu oyuna ısınamadım. House Flipper'da bu işleri yapmak çok çok daha keyifli mesela.

Steam'de %50 indirimli hali $9.99. O da ₺400 üzerinde ediyor tabii ki. Yani ₺119,50 güzel fiyat. İstersen dene.

O kadar da değil kanka. Xbox App / Microsoft Store şu ana kadar gördüğüm en berbat yazılımlardan, bir oyunu indirmek için saatlerce uğraştığım oluyor. Yok lisans alınamadı, yok sunuculara bağlanamadı, yok uygulama dondu, ClipSVC hizmeti devre dışı cart curt bir sürü hata alıyorsun, üstüne oyunların çoğuna Türkçe yama bile kuramıyorsun oyun dosyalarını değiştirmeye izin vermediği için. Korsan oynarım buradan almam.