Gerçekten o Google uygulaması cihazı çok yoruyor. Google lens gibi hizmetleri kullanmak için indirdim, telefonun içinden geçti. Silince bir ferahlama geldi cihaza.

RAM Plus konusuna gelirsek depolama çipini yorduğunu duymuştum. Pek önermem. RAM az ise Max 2-4 GB açın bence.

Yararlı bir rehber. Aynısını A127f 4GB için yapmıştım. Ekstra olarak bence RAM Plus kapatılmalı ve arka planda çalışan uygulama sayısı 2 ile sınırlandırılmalı.

Her daim fiyatına göre değerlendirme yapılması yönündeyim. Hem sorduğunuz soru karışık düşük bir işlemci derken tam olarak neyi kast ediyorsunuz. Karşılaştırmalı soru sormuşsunuz karşılaştırdığınız cihaz ortada yok.
Ben genel olarak söylüyorum. Genele baktığımızda o kadar iyi bir işlemci olmadığı yeterli bir açıklama.

RAM kullanımı elbette düşecektir debloat ettikten sonra ancak cihazın işlemcisi oldukça zayıf.

Qualcoom Snapdragon 695 her konuda gayet iyi bir işlemci. Lenovo Tab M10 TB328FU tableti kullandım ama sorun yaşadığım için yetkili servis kağıdı ile aldıktan 6 ay sonra filan iade ettim. Her neyse konumuz bu değil emin olun ama aynı fiyata satılan tablette bulunan Unisoc T610 işlemci daha berbat.