- Makaleler
- 6
Membersta. Orayı takip etmenizi oneririm sadece şu an One UI 7 konusuluyor hatta birkac aydır oyle.
Members'ı sadece tanılama modu için kullanıyordum ben. Nereye bakmam gerekiyor, topluluk kısmı değil mi?Membersta. Orayı takip etmenizi oneririm sadece şu an One UI 7 konusuluyor hatta birkac aydır oyle.
Members'ı sadece tanılama modu için kullanıyordum ben. Nereye bakmam gerekiyor, topluluk kısmı değil mi?
Hangi ülkenin veya ülkelerin ROM'unu kurduğumda güncelleme almaya da devam edebilirim bir bilgin var mı?Evet. Topluluk kısmında guncelleme gelincede paylasanlar oluyor. 123456_ oradaki kullanıcı adım.
(Kore dagıtımları dahil)
S24 serisi: 23 Nisan'dan beri dağıtımda.️ ️
S23 serisi: Geldi️ ️
S22 serisi: Kore'de dagıtımda. Haftaya gelecek.️
S21 serisi: Kore'de dagıtımda. Diğer hafta veya iki hafta sonra gelebilir.️
S24 FE: Bu hafta icinde gelecek️
S23 FE: Kore'de dagıtımda. Haftaya gelecek.️
S21 FE: S21 serisi ile birlikte dağıtılacak.️
Z fold/flip 6: Dağıtımda.️ ️
Z fold flip 5: Geldi️ ️
Z fold flip 4: Kore'de dagıtımda. Haftaya gelebilir.️
Tab S10: Türkiye'de dağıtımda.️ ️
Tab S9: Türkiye'de dağıtımda.️ ️
Tab S9 FE: Mayıs-Haziran ayı (tahmini)️
Tab S8: Kore'de dagıtımda. Haftaya gelecek.️
-a serisi- (Mayıs sonu-Haziran)
A55: Henüz dağıtımda değil.️
A35: Henüz dağıtımda değil.️
Hangi ülkenin veya ülkelerin ROM'unu kurduğumda güncelleme almaya da devam edebilirim bir bilgin var mı?
Güncelleme akşama da gelmezse farklı ülke ROM kurmayı düşünüyorum. Amacım en erken güncelleme almak değil One UI 7'yi kurmak. Herhangi bir ülkenin ROM'unu yüklesem yeter sanırım güncelleme gelmesi için CSC değişmeme gerek yok herhalde?ROM kurmana gerek yok. Kore csc si kurarsan guncellemeleri en erken alanlardan biri olursun.
Güncelleme akşama da gelmezse farklı ülke ROM kurmayı düşünüyorum. Amacım en erken güncelleme almak değil One UI 7'yi kurmak. Herhangi bir ülkenin ROM'unu yüklesem yeter sanırım güncelleme gelmesi için csc değişmeme gerek yok herhalde?
Samsung yine yaptı yapacağını. Ben Filipinler ROM'unda akıyorum arkadaşlar. Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Eki Görüntüle 144815