Makaleler
13
Yer
Çorum
Samsung Galaxy A16 6/128 GB kullanıyorum. Güncel kalmak adına hep güncelledim telefonu, şu lanet One UI 8.5'e güncellemez olaydım.

Her şeye efekt eklediklerinden dolayı telefon her yerde absürt derecede kasmaya başladı. Özellikle üst menüyü açarken kasarak açılıyor, çok sinir bozucu. Gayet düzgün çalışan telefon bildiğiniz çöp oldu, kullanılmıyor. Nereye tıklasam köpek gibi kasıyor.

Bu telefon giriş seviye telefon, git S26 Ultra'ya dağıt bu güncellemeyi. Kaldırmayacak telefona niye bu güncellemeyi veriyorsun da içine ediyorsun telefonun ya?

Geri de alınmıyor, kaldı böyle. Kasa kasa kullanacağım. Hesap makinesine RGB eklemişler, ana sayfadaki simgelere efekt eklemişler, saçma sapan kasıyor.

Mis gibi çalışıyordu telefon One UI 8 ile. Şu an ise üst menü bile kasım kasım kasıyor. Ucube Samsung.

Hocam bunun cihazınızla alakası olduğunu düşünmüyorum, direkt OneUI 8.5 bir süre kaldırılmalı gibi geliyor. S10 FE+ tabletimi güncellediğimden beri üst menü açılırken kasmalar yaşıyorum hep, uygulamalara girişlerde bile minik droplar olmaya başladı. Tableti daha alalı 1 yıl bile olmadı.

Benim telefonda aynı şekil oldu, bir de S24 FE kullanıyorum. Oyunlarda 120'den 70'lere kadar FPS dropu yiyorum, üst menü zor açılıyor. Birkaç güne satacağım.
Ya vallahi telefon kullanılmaz hâle geldi, delirtti.

One UI 8 ile akıyordu telefon mis gibi. Twitter'a falan giremiyorum bile artık. Yemin ederim 3 FPS çalışıyor ve o kadar kötü durumda ki.

Koskoca şirkette bi' zeki yok mu şunu test eden arkadaş ya.

Güncelleme yollayınca suç, yollamayınca suç. Giriş model kullanıcılarını anlamıyorum; evet, saçmasapan. İş hesap makinesine bile AI arka planı atmaları katılıyorum size.

Hocam bunun cihazınızla alakası olduğunu düşünmüyorum, direkt OneUI 8.5 bir süre kaldırılmalı gibi geliyor. S10 FE+ tabletimi güncellediğimden beri üst menü açılırken kasmalar yaşıyorum hep, uygulamalara girişlerde bile minik droplar olmaya başladı. Tableti daha alalı 1 yıl bile olmadı.
Cihazda sorun yok zaten, One UI 8 ile mis gibiydi. 8.5'e geçince çöp oldu.

Sırf bu ihtimalden dolayı One UI 8'e bile güncellemedim. Umarım en kısa sürede yeni bir güncelleme ile ya düzeltirler ya da 1 önceki sürüme düşürüler.