S26 Ultra kullanıcısıyım. Telefonun Members diye bir uygulaması var. Techolay gibi forum orası. İnsanlar daha S27 çıkmadan 9.0 UI bekliyorlar. Onu boş verdim. Daha Android 17 çıkmadı. S27 Ultra çıkmadı. Sonra güncelleme isteyince de alın güncelleme.

Sırf bu ihtimalden dolayı One UI 8'e bile güncellemedim. Umarım en kısa sürede yeni bir güncelleme ile ya düzeltirler ya da 1 önceki sürüme düşürüler.
Her ne kadar güncellemek istemesem de artık güncelleme bildirimlerinden sıkıldığım için mecburen güncelledim. S23 cihazım ile şu anlık memnunum. Hayır bu bildirimleri kapatmaya izin de vermiyor Samsung... Güzelim 6.1 ile fıstık gibiydi...

S26 Ultra kullanıcısıyım. Telefonun members diye bir uygulaması var. Techolay gibi forum orası. İnsanlar daha S27 çıkmadan 9.0 UI bekliyorlar. Onu boş verdim. Daha Android 17 çıkmadı. S27 Ultra çıkmadı. Sonra güncelleme isteyince de alın güncelleme.

Çünkü 9.0 bu ay çıkacak Z Fold/Flip serisi ile gelecek. Android 17 de çıktı.
O sonbaharda gelecek acele ediyorlar işte.
S27 9.5 ile gelecek tıpkı S26'nın 8.5 ile gelmesi gibi.

Böyle rezalet bir arayüzü olan cihaz 6 yıl destek alsa ne almasa ne. Üstüne bir de bootloader kilidini engelliyorsun, iyi ki bıraktım bloatsung almayı.

Her ne kadar güncellemek istemesem de artık güncelleme bildirimlerinden sıkıldığım için mecburen güncelledim. S23 cihazım ile şu anlık memnunum. Hayır bu bildirimleri kapatmaya izin de vermiyor Samsung... Güzelim 6.1 ile fıstık gibiydi...
Bende bildirim yok, bir süre sonra kendi kendine gidiyor. Şu an 6.1 ile mutluyum uzun bir süre daha böyle kullanacağım anlaşılan.