Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

4284

Uzman
Makaleler
1
Uzun zamandır saçma geliyor bana. Normal konu ve mesajlarda bir önemi var. Sinir olunca 😡 kızgın emojisi, beğenmeyince 👎 beğenmedi emojisi gibi. Ama öneri konuları için bence yanlış. Öneri konularında - ve + tuşları konu başlığı altındaki kısım için yeterli olabilir. Özellikle öneri açmaktan korkma ihtimali de doğabilir çünkü beğenmedi tufanına tutulunuyor. Gene konu altındaki mesajlarda emojiler olabilir ama.

Artı -13 Eksi
Bu öneriyi eksiledim fakat hak verdiğim bir kısmı var. Öneriyi artı ve eksileme zaten olmazsa olmazımız ama tek başlarına yeterli değiller gibi. Mesela Techolay önerileri kısmında açılan konulara atılan olumlu ve olumsuz emojiler nötr olarak sayılsın, profildeki beğeni sayısını düşürmesin veya arttırmasın. Emojileri komple kaldırmak saçma olur fakat dediğim gibi bir ayarlama yapılırsa kimsenin "beğenmedim" gelince beğeni sayısı düştü diye canı sıkılmaz.

Bu öneriyi eksiledim fakat hak verdiğim bir kısmı var. Öneriyi artı ve eksileme zaten olmazsa olmazımız ama tek başlarına yeterli değiller gibi. Mesela Techolay önerileri kısmında açılan konulara atılan olumlu ve olumsuz emojiler nötr olarak sayılsın, profildeki beğeni sayısını düşürmesin veya arttırmasın. Emojileri komple kaldırmak saçma olur fakat dediğim gibi bir ayarlama yapılırsa kimsenin "beğenmedim" gelince beğeni sayısı düştü diye canı sıkılmaz.
Hiç olmadı bu yapılırsa daha iyi olabilir.

Hayat edin lafı boş ve altı dolu olmayan bir laf. Burada önerilen şeyler hayatsızlık içeren şeyler değil. Eminim ki ikinizde zamanındaki Technopat'ı görmüşsünüzdür hatta Technopat'ta neden bu aya kadar beğeni sayısının görünürlüğü kapalı olduğunu biliyorsunuzdur. Bunlar hayatsızlık değil sadece yaşadığımız şeyler. Şu an Technopat en büyük teknoloji forumu bu seneye kadar hiçbir eksiği de yoktu. Şu an ortamı berbat çünkü ortamı toparlayan herkes burada. Herkes buradayken güzel bir ortam yaratmak lazım ve bunun için de üyelerin hepsine eşitliği göstermek gerekiyor. Bunu yapan ben değilim, öneri sunuyorum. 2 günde bir girdiğim forum için kendimi paralamıyorum da Recep Baltaş'ın başarılı olmasını isterim. Siz de öyle yapın. Olayı kişiselleştiriyorsunuz.

Bende bu lafı sevmiyorum, hayat hep doludur boş değildir size öyle geliyor. Hayatınız olmadan yaşıyorsanız bir şey diyemem kimsenin hayatına karışamam. Ama çok boş bir insan olduğun belli :)