Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

4284

Uzman
Makaleler
1
Uzun zamandır saçma geliyor bana. Normal konu ve mesajlarda bir önemi var. Sinir olunca 😡 kızgın emojisi, beğenmeyince 👎 beğenmedi emojisi gibi. Ama öneri konuları için bence yanlış. Öneri konularında - ve + tuşları konu başlığı altındaki kısım için yeterli olabilir. Özellikle öneri açmaktan korkma ihtimali de doğabilir çünkü beğenmedi tufanına tutulunuyor. Gene konu altındaki mesajlarda emojiler olabilir ama.

Artı -13 Eksi
Aslına bakılırsa, burada sadece eleştirdiğim şey beğenmedi değil, aynı şekilde beğen emojisi ve genel olarak bütün emojilerin öneri konusu başlığı altındaki kısımda gereksiz görüyorum.

Hayatinizi foruma adamayin. Burası bir teknoloji sitesi ona sinir oldum,buna sinir oluyorum. Hayat forum değildir dışarıdada hayat var belirtmek isterim.

Hayatinizi foruma adamayin. Burası bir teknoloji sitesi ona sinir oldum,buna sinir oluyorum. Hayat forum değildir dışarıdada hayat var belirtmek isterim.
Sinirden kast ettiğim şey, o manada ciddi sinir değil. İllaki telefonun içinde dönen şeylere fazla sinirlenmem, sadece örnek amaçlı vermiştim.

Emojiler şerefimizdir, emojileri kaldırtmayız!

O amaçla açmadım. Aslında, açarken aklımdaki düşünce daha çok gereksiz olduğu yönündeydi.
Size demedim ki zaten, beğeni sayılarından üzülenler oldu falan gibi bir şeyler gördüm de onlara dedim. Beğeni sayısına da üzülmeyiverin abi, zaten ülkede her gün üzüleceğiniz 50 bin tane olay var.

Size demedim ki zaten, beğeni sayılarından üzülenler oldu falan gibi bir şeyler gördüm de onlara dedim. Beğeni sayısına da üzülmeyiverin abi, zaten ülkede her gün üzüleceğiniz 50 bin tane olay var.
Yani bana göre saçma bir şey beğenmeyene teşekkür etmiştim o konuda ben umursamamak lazım.

Hayatinizi foruma adamayin. Burası bir teknoloji sitesi ona sinir oldum, buna sinir oluyorum. Hayat forum değildir dışarıdada hayat var belirtmek isterim.

Beğeni sayılarının psikolojik olarak sizi bozacağı kadar ilginç hissedebiliyorsanız gidip bir hava alın derim.

Hayat edin lafı boş ve altı dolu olmayan bir laf. Burada önerilen şeyler hayatsızlık içeren şeyler değil. Eminim ki ikinizde zamanındaki Technopat'ı görmüşsünüzdür hatta Technopat'ta neden bu aya kadar beğeni sayısının görünürlüğü kapalı olduğunu biliyorsunuzdur. Bunlar hayatsızlık değil sadece yaşadığımız şeyler. Şu an Technopat en büyük teknoloji forumu bu seneye kadar hiçbir eksiği de yoktu. Şu an ortamı berbat çünkü ortamı toparlayan herkes burada. Herkes buradayken güzel bir ortam yaratmak lazım ve bunun için de üyelerin hepsine eşitliği göstermek gerekiyor. Bunu yapan ben değilim, öneri sunuyorum. 2 günde bir girdiğim forum için kendimi paralamıyorum da Recep Baltaş'ın başarılı olmasını isterim. Siz de öyle yapın. Olayı kişiselleştiriyorsunuz.