Planlanmıyor Öneri konularında emojiler kaldırılsın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4284
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

4284

Uzman
Makaleler
1
Uzun zamandır saçma geliyor bana. Normal konu ve mesajlarda bir önemi var. Sinir olunca kızgın emojisi, beğenmeyince beğenmedi emojisi gibi. Ama öneri konuları için bence yanlış. Öneri konularında - ve + tuşları konu başlığı altındaki kısım için yeterli olabilir. Özellikle öneri açmaktan korkma ihtimali de doğabilir çünkü beğenmedi tufanına tutulunuyor. Gene konu altındaki mesajlarda emojiler olabilir ama.

Artı -13 Eksi
Bu öneriyi eksiledim fakat hak verdiğim bir kısmı var. Öneriyi artı ve eksileme zaten olmazsa olmazımız ama tek başlarına yeterli değiller gibi. Mesela Techolay önerileri kısmında açılan konulara atılan olumlu ve olumsuz emojiler nötr olarak sayılsın, profildeki beğeni sayısını düşürmesin veya arttırmasın. Emojileri komple kaldırmak saçma olur fakat dediğim gibi bir ayarlama yapılırsa kimsenin "beğenmedim" gelince beğeni sayısı düştü diye canı sıkılmaz.

Hiç olmadı bu yapılırsa daha iyi olabilir.

Bende bu lafı sevmiyorum, hayat hep doludur boş değildir size öyle geliyor. Hayatınız olmadan yaşıyorsanız bir şey diyemem kimsenin hayatına karışamam. Ama çok boş bir insan olduğun belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…