Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 18 Ocak 2024 #1 Bende mi oluyor sadece bilmiyorum ama son birkaç öneri ana sayfamda. Böyle bir şeye gerek yok bence. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2024 Artı -3 Eksi
umut 15 Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.492 Makaleler 16 Çözümler 114 Beğeniler 8.895 Yer LTAF 18 Ocak 2024 #11 Ek kategori gibi şu üst bara gelebilir dedikleri, bence de ana sayfaya düşmesin.
KS KS Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 18 Ocak 2024 #12 Beğenmedim ve eksi oy atanlara ithafen söylüyorum, canlarım ciğerlerim bu forum sürekli 2000 üye saatte 10 konuyla beraber olmayacak, her öneri ana sayfaya düşerse, forum büyüdüğünde konulardan çok öneri görmeyelim diye söylüyorum
Beğenmedim ve eksi oy atanlara ithafen söylüyorum, canlarım ciğerlerim bu forum sürekli 2000 üye saatte 10 konuyla beraber olmayacak, her öneri ana sayfaya düşerse, forum büyüdüğünde konulardan çok öneri görmeyelim diye söylüyorum
1 1589 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 6.019 Makaleler 2 Çözümler 21 Beğeniler 5.023 21 Ocak 2024 #13 4 dedi: Dün ekledim ama çoğunluk gereksiz buluyorsa kaldırabilirim. Genişletmek için tıkla... Konudan alakasız ama konu dışı kategorisinde mesajlar ana sayfaya düşmüyor mu? Ana sayfada özel bir kısım açılabilir bence her ikisine de.
4 dedi: Dün ekledim ama çoğunluk gereksiz buluyorsa kaldırabilirim. Genişletmek için tıkla... Konudan alakasız ama konu dışı kategorisinde mesajlar ana sayfaya düşmüyor mu? Ana sayfada özel bir kısım açılabilir bence her ikisine de.
KS KS Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 21 Ocak 2024 #14 1589 dedi: Konudan alakasız ama konu dışı kategorisinde mesajlar ana sayfaya düşmüyor mu? Ana sayfada özel bir kısım açılabilir bence her ikisine de. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Konu Dışı kategorisinde ana sayfaya düşmüyor.
1589 dedi: Konudan alakasız ama konu dışı kategorisinde mesajlar ana sayfaya düşmüyor mu? Ana sayfada özel bir kısım açılabilir bence her ikisine de. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Konu Dışı kategorisinde ana sayfaya düşmüyor.
Hans 4 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.890 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.245 21 Ocak 2024 #15 alperen dedi: Sıcak fırsatlar gibi öneriler kısmı da açılabilir. Onun dışında kalkmasın. Genişletmek için tıkla... Güzel öneri fakat orası da iyice karışık olacak. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2024
alperen dedi: Sıcak fırsatlar gibi öneriler kısmı da açılabilir. Onun dışında kalkmasın. Genişletmek için tıkla... Güzel öneri fakat orası da iyice karışık olacak.
NoobSolid26 4 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.548 Makaleler 24 Çözümler 14 Beğeniler 4.978 Yer Autopolis Oita 22 Ocak 2024 #16 Bence de Techolay önerileri çıkmasa daha iyi olur. Zaten ana sayfada az aşağı gidince kolayca ulaşılabiliyor.
Bence de Techolay önerileri çıkmasa daha iyi olur. Zaten ana sayfada az aşağı gidince kolayca ulaşılabiliyor.
4 4 Başarılı Katılım 6 Aralık 2023 Mesajlar 323 Makaleler 3 Çözümler 22 Beğeniler 2.821 31 Ocak 2024 #17 Silinen üye dedi: ...her öneri ana sayfaya düşerse, forum büyüdüğünde konulardan çok öneri görmeyelim diye söylüyorum Genişletmek için tıkla... Aksine, site büyüdükçe açılan önerilerin açılan konulara oranı daha da düşük olacak. Sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum.
Silinen üye dedi: ...her öneri ana sayfaya düşerse, forum büyüdüğünde konulardan çok öneri görmeyelim diye söylüyorum Genişletmek için tıkla... Aksine, site büyüdükçe açılan önerilerin açılan konulara oranı daha da düşük olacak. Sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum.