Hayırlı olsun hocam rica ederim.
Hocam operatörler belirli günlerde fatura kesim günü belirliyor o günlerde faturanız kesilir sizin de her ayın 15'i mesela bende Turkcell'de 8 Ağustos'ta hattım açıldı ama faturam her ayın 25'inde kesildi.
Hocam bir şey soracağım memnun kalmazsak ceza falan ödemeden başka operatöre mesela şimdi hattı taşıyabiliyor muyuz?

Vodafone ilk ay cayma bedeli çıkarmıyor Turkcell'e geçeceksiniz değil mi?
Hocam Turkcell de 60 GB 390 TL kampanya yaptı. Ben Vodafone'da şundan memnun kalmadım Play Store'dan bir 30-40 MB'lık uygulamayı indirmeyi denediğimde yavaş indiriyor Türk Telekom'da anında indiriliyordu.

Hocam Turkcell de 60 GB 390 TL kampanya yaptı. Ben Vodafone'da şundan memnun kalmadım Play Store'dan bir 30-40 MB'lık uygulamayı indirmeyi denediğimde yavaş indiriyor Türk Telekom'da anında indiriliyordu.

Anladım keyfiniz bilir Turkcell'e geçebilirsiniz sıkıntı olmaz ben 4 aydır kendilerini kullanıyorum memnunum fakat geçen hafta babamı Kasım ayındaki kampanya ile 40 GB 410 TL'ye geçirdik ve Turkcell şimdi daha uyguna kampanya yaptı kendilerini aradığımızda 325 TL'lik tarifeye geçemeyeceğimizi söylediler biraz da olsa güvenimi kaybettiler madem böyle bir kampanya yapacaktiniz kasım'da yeni gelen müşterileride dahil etseydiniz.

Anladım keyfiniz bilir Turkcell'e geçebilirsiniz sıkıntı olmaz ben 4 aydır kendilerini kullanıyorum memnunum fakat geçen hafta babamı Kasım ayındaki kampanya ile 40 GB 410 TL'ye geçirdik ve Turkcell şimdi daha uyguna kampanya yaptı kendilerini aradığımızda 325 TL'lik tarifeye geçemeyeceğimizi söylediler biraz da olsa güvenimi kaybettiler madem böyle bir kampanya yapacaktiniz kasım'da yeni gelen müşterileride dahil etseydiniz.
Teşekkürler hocam bakacağım son tarih ne zaman onu bulamadım da nerede yazıyor?

Tamamdır hocam Turkcelle-Devlet ile başvuruyu seçenler için 2 saatte SIM kartını teslim edeceğini yazmış fakat kendileri benim SIM kartımı 4 gündür kargoya vermemişti Turkcell: Hala SIM kartını kargoya vermedi
Hocam bende bayiden alayım kargo sıkıntısı da çekmeyeyim en iyisi.

@bebecanciyim, bu arada hocam Turkcell'de aldığınız hız Vodafone'dan iyi mi? Bugün Steam'de oyunu güncellemeyi deneyeyim dedim indirme hızı nasıl diye 2 MB, 3MB'dan KB'lara düşüyordu.

Hocam bende bayiden alayım kargo sıkıntısı da çekmeyeyim en iyisi.

@bebecanciyim, bu arada hocam Turkcell'de aldığınız hız Vodafone'dan iyi mi? Bugün Steam'de oyunu güncellemeyi deneyeyim dedim indirme hızı nasıl diye 2 MB, 3MB'dan KB'lara düşüyordu.

Yani genel olarak öyle diyeyim Vodafone da odam da 3-5 Mbps anca alırken Turkcell'de 20-25 arasında değişiyor salonda Vodafone yine 3-5 Mbps iken Turkcell'de 10-15 arası biraz sanırım evde çekememe sorunu yaşıyorum o kadar ev interneti var zaten oda Vodafone 100 Mbps okulda ise Vodafone ve Turkcell çekiyor sadece dağ başı biraz ve aşağı yukarı aynı hızları aldım ilçe merkezinde Vodafone 40-50 Mbps hızları görürken tenha da çayırlık da ormanlıkta otobanda 60-70 arası hızlar gördüm Turkcell'de ilçe merkezinde 50-55 tenha çayır orman ya da otoban gibi fazla insan olmayan yerlerde 120-150 arası hızlar gördüm her iki operatördeki deneyimlerim kötü değildi sadece Turkcell'in cemaat muhabbetlerini sevmiyorum o kadar.