Güzel o zaman zamanında Turkcell'den Vodafone'a geçerken akşam 18 gibi başvuruyu yapmıştım sonraki gün 14 gibi kurye gelmişti sanırım Vodafone hat teslimatı konusunda Turkcell'den daha önde.
Hocam hattım şimdi geldi işlemleri hallettik ben bu hattı şimdi mi takayım telefona?

Hocam hattım şimdi geldi işlemleri hallettik ben bu hattı şimdi mi takayım telefona?

Hayır takmayın Vodafone'dan siz şu tarz bir mesaj gelecektir(bende Turkcell'den gelen mesaj olduğu için bunu attım) gelecek olan mesajda belirten tarihte ve saatte takın.

Screenshot_2024-11-30-16-02-05-441_com.google.android.apps.messaging-edit.webp

@bebecanciyim, hocam merhaba. Ben ilk defa vodafone yanımdayı indirdiğimde başvuru kısmında hiçbir şeyi onaylamadığımda çıkmıştım üst üste 2-3 kere bakmıştım 2-3 kere başvuru alınmış yani 2 başvuru alınmıştı. Biliyorsunuz dün hattımı teslim almıştım bugün telefonum sessizdeydi kargocu aramış şu an müşteri hizmetlerine bağlanmayı bekliyorum. Dijitalkurye internet sitesinden teslimatı iptal ettim. Bir sıkıntı olur mu hocam?

@bebecanciyim, hocam merhaba. Ben ilk defa Vodafone yanımdayı indirdiğimde başvuru kısmında hiçbir şeyi onaylamadığımda çıkmıştım üst üste 2-3 kere bakmıştım 2-3 kere başvuru alınmış yani 2 başvuru alınmıştı. Biliyorsunuz dün hattımı teslim almıştım bugün telefonum sessizdeydi kargocu aramış şu an müşteri hizmetlerine bağlanmayı bekliyorum. Dijitalkurye internet sitesinden teslimatı iptal ettim. Bir sıkıntı olur mu hocam?

Dün kurye ile başvuruyu yaptıktan sonra Vodafone'dan numara taşıma talebiniz alındı diye bir mesaj geldi mi size.

Dün kurye ile başvuruyu yaptıktan sonra Vodafone'dan numara taşıma talebiniz alındı diye bir mesaj geldi mi size.
Hocam dün teslim aldım orası tamam. Bugün saat 3 de dijitalkurye teslimatı mesajı geldi bugün için sipariş takipte baktığımda kurye dağıtımdaydı. Benim aklıma şöyle bir şey takıldı vodafone yanımda uygulamasında 2 paket 60GB gözükür mü? Müşteri hizmeti ile görüştüm hattınızı aldıysanız 2. başvuru iptal edilir dedi sıkıntı olmaz dedi.

Hocam dün teslim aldım orası tamam. Bugün saat 3 de dijitalkurye teslimatı mesajı geldi bugün için sipariş takipte baktığımda kurye dağıtımdaydı. Benim aklıma şöyle bir şey takıldı Vodafone yanımda uygulamasında 2 paket 60GB gözükür mü? Müşteri hizmeti ile görüştüm hattınızı aldıysanız 2. başvuru iptal edilir dedi sıkıntı olmaz dedi.

Müşteri hizmetlerinin söylediği doğru bir problem olmaz.

@Botox Reis durum nedir hattınız açıldı mı?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Günaydın hocam. Hattım bugün açıldı güzel çekiyor. Her şey için teşekkür ederim.

@bebecanciyim, hocam paket bu ayın 15'inde tekrar yenilenecek diyor 1 ay değil de neden 12 gün?

Hayırlı olsun hocam rica ederim.
Hocam operatörler belirli günlerde fatura kesim günü belirliyor o günlerde faturanız kesilir sizin de her ayın 15'i mesela bende Turkcell'de 8 Ağustos'ta hattım açıldı ama faturam her ayın 25'inde kesildi.