Botox Reis
Yetkin
@bebecanciyim, hocam Turkcell'e az önce bayi de başvurdum 199 TL cayma bedeli çıktı.
@bebecanciyim, hocam Turkcell'e az önce bayi de başvurdum 199 TL cayma bedeli çıktı.
Vodafone mobil uygulamasında yazıyordu hocam ama yine de değer.Aslında çıkmaması lazım ama yine de çok değil her türlü kârdasiniz.
Vodafone mobil uygulamasında yazıyordu hocam ama yine de değer.
Tamamdır hocam bir arayayım.Müşteri hizmetleri ile konuşur musunuz ilk ay cayma bedeli çıkmaması lazım Vodafone'da.
Hocam tobi'den bağlandım mh bana dedi ki '15 Aralık tarihine kadar çıkış sağlanırsa tarifenizin faturasını ve vergisini ödersiniz.' dedi. Hocam burada tarifenizin faturasından bahsediyor yani 441 TL'nin tamamını ödeyeceğim anlamına mı geliyor bilginiz yoksa tobiden bir daha soracağım.Müşteri hizmetleri ile konuşur musunuz ilk ay cayma bedeli çıkmaması lazım Vodafone'da.
Tamamdır hocam bir arayayım.
Hocam Tobi'den bağlandım mh bana dedi ki '15 Aralık tarihine kadar çıkış sağlanırsa tarifenizin faturasını ve vergisini ödersiniz.' dedi. Hocam burada tarifenizin faturasından bahsediyor yani 441 TL'nin tamamını ödeyeceğim anlamına mı geliyor bilginiz yoksa tobiden bir daha soracağım.
Başka bir mh ile görüştüm o da '12 ay taahhütlü tarifelerimize böyle bir süreç bulunmuyor, 12. aydan önceki ilk 11 ayda çıkış yapılıyor ise tek seferlik cayma bedeliniz olur.' dedi.
Başka bir mh ile görüştüm o da '12 ay taahhütlü tarifelerimize böyle bir süreç bulunmuyor, 12. aydan önceki ilk 11 ayda çıkış yapılıyor ise tek seferlik cayma bedeliniz olur.' dedi.
@bebecanciyim, hocam Vodafone mobil uygulamasında şuna denk geldim ek paket diyor ben hiçbir şey yapmadım üstüne tıklayınca paketi iptal et diyor. Bahsettiğim şey her şey dahil pasaport red 349TL olanı.