Müşteri hizmetleri ile konuşur musunuz ilk ay cayma bedeli çıkmaması lazım Vodafone'da.
Tamamdır hocam bir arayayım.

Müşteri hizmetleri ile konuşur musunuz ilk ay cayma bedeli çıkmaması lazım Vodafone'da.
Hocam tobi'den bağlandım mh bana dedi ki '15 Aralık tarihine kadar çıkış sağlanırsa tarifenizin faturasını ve vergisini ödersiniz.' dedi. Hocam burada tarifenizin faturasından bahsediyor yani 441 TL'nin tamamını ödeyeceğim anlamına mı geliyor bilginiz yoksa tobiden bir daha soracağım.

Son düzenleme:
Tamamdır hocam bir arayayım.

Hocam Tobi'den bağlandım mh bana dedi ki '15 Aralık tarihine kadar çıkış sağlanırsa tarifenizin faturasını ve vergisini ödersiniz.' dedi. Hocam burada tarifenizin faturasından bahsediyor yani 441 TL'nin tamamını ödeyeceğim anlamına mı geliyor bilginiz yoksa tobiden bir daha soracağım.

Muhtemelen kullandığınız kadar ödersiniz.

Başka bir mh ile görüştüm o da '12 ay taahhütlü tarifelerimize böyle bir süreç bulunmuyor, 12. aydan önceki ilk 11 ayda çıkış yapılıyor ise tek seferlik cayma bedeliniz olur.' dedi.

Birbirleri ile çok çelişiyorlar fakat size yüksek miktarda bir şey çıkarmazlar.

@bebecanciyim, hocam vodafone mobil uygulamasında şuna denk geldim yurt dışı ek paket diyor üstüne tıklayınca paketi iptal et diyor. Bahsettiğim şey her şey dahil pasaport red 349TL olanı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241207_115236_Yanmda.webp
    Screenshot_20241207_115236_Yanmda.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme: