Cidden diğer insanlara karışmayı asla bırakamıyorlar.

OnlyFans yasağı isteyenlerin çoğunun aklında din var. “Haram! Olmaz!” dışında fazla bir savunma göremiyorsunuz. İnsanlar için bu site oldukça teşvik edici geliyor ama pratikte herkes çok para kazanamıyor. Çocukları ve zor durumda olduğu için bu tarzda yerlere yönelmek isteyecekleri gerçekten düşünen çok az kişi var. Onlar için de alternatif çözüm üretilebilir.
Ne alaka?

Ben musluman olmayan biri olarak yasaklanamsini istiyorum bu normallestirelemez, senin intihar eden OnlyFans influencerlarindan haberin var mı? veya elde ettigi gelirle hava atip insanlari asagilamaya calisan kadinlardan? bu bir beyin yikama ve somurudur kucuk yastaki cocuklari tesvik etmektir. Instagram kullaniyorsan biliyorsundur kesfete gir 10 videodan 8 video bedenini kullanan kadinlar. OnlyFans yasaklanmasini istemeyen insanlar simptir yarin bir gün bu insanlar kazandiklari her seyi somururken sen acliktan aileni besleyemeyecek duruma gelirsen o zaman konusuruz etik ahlak diye bir sey var bedenini pazarlayip ayda milyonlar kazananlar senin hosuna mı gidiyor ? emek mi diyorsun buna ?

Umarim bu kafayla kadin ve erkek esittir demiyorsundur cunku modern dünyaya bakarsak kadinlarin az emekle erkeklere göre 100 kati daha fazla para kazandigini görebilirsin belki yarin bir gun calisacak kadin bulamayacagiz.

Yalniz kesfet kullanici deneyimine gore ozellestiriliyor, bir benim karsima çıkmıyor herhalde.

Yok öyle bir şey her gördüğünüze inanmayın evet filtreden geçirip ilgilendiğimiz içerikleri çıkarıyor önümüze ama geriye kalan %50 popüler ve farklı kullanıcıların ilgilendiği içerikleri önünüze çıkarıyor. Ek olarak görmemeniz bunların olmadığı anlamına gelmiyor. Keşfetinizde çıkan çekici bir kadının profiline girin profilinde onlyfans linki çıkma ihtimali yüksek.

elde ettigi gelirle hava atip insanlari asagilamaya calisan kadinlardan
Sadece kitlenin belirli bir kısmı çok yüksek paralar kazanıyor. İnsanları aşağılamak, herkesin yapabileceği bir şey. OnlyFans ile doğrudan bir alakası yok. Kişinin kendi terbiyesizliği.
Bedenini pazarlayip ayda milyonlar kazananlar senin hosuna mı gidiyor?
Beni ilgilendirmiyor. Kıskanıyor musunuz? Bu kadar kolaysa siz de hesap açıp milyonlar kazanabilirsiniz. Herkes kusursuz bedene sahip olmuyor. Olanların hepsi de “milyonlar” kazanmıyor. Ayda 1000 dolardan az kazanan çok kişi var.
Umarim bu kafayla kadin ve erkek esittir demiyorsundur cunku modern dünyaya bakarsak kadinlarin az emekle erkeklere göre 100 kati daha fazla para kazandigini görebilirsin.
Belirli bir açıdan bakıyorsunuz. Dünyadaki en zengin 100 kişiye bakarsanız çoğunun erkek olduğunu görebilirsiniz. Hâlâ da çeşitli işlerde kadınlara daha az maaş veriyorlar.