1.2 Puretech hakkında çok bilgin yok anlaşılan yanlış motor yağı evet dediğin gibi 30 bin km de triger değiştirir ama benim belirttiğim gibi psa onaylı Total'in bu araçlara önerdiği yağ ile 80 bin km de değiştiren de var, riske atmamak için 50-60 bin dedim ben ki ortalama değişim aralığı budur genelde bilinçli 1.2 puretech kullanıcılarının. Diğer bir konu triger değişimi için genelleme yaptım ben sadece kayıştan bahsetmedim zinciride bu genellemeye katmak istemiştim ama tam anlayamamışsın.

%100 güven veren bir motor değil hâlâ. Dikkatli, kontrollü ve çok sıkıştırmadan kullanmakta yarar var. PSA zincire geçerek bu sorunu tamamen halletti ama bu sefer de tabii EAT8 yerine sıkıntılı bir çift kavrama kullanılıyor artık.

Tam 14 senedir aralıksız PSA kullanırım, son aracım da PSA. 6 senedir de aralıksız PSA kullanıyorum. Şirket aracı olarak da çok geçti elimin altından bu grup. Açık konuşmak gerekirse son çıkan modeller maalesef ki yetersizler. Kalite olarak aman aman değiller. Elektronik sorunlar da hâlâ devam ediyor. EAT8 ve donanım harici çok da elle tutulur noktaları yok maalesef.

Bayon çok daha sağlam bir model size önerilen aslında. Donanımdan ziyade, daha genç yaşta olması daha sağlıklı olur.

%100 güven veren bir motor değil hâlâ. Dikkatli, kontrollü ve çok sıkıştırmadan kullanmakta yarar var. Psa zincire geçerek bu sorunu tamamen halletti ama bu sefer de tabii eat8 yerine sıkıntılı bir çift kavrama kullanılıyor artık.

Tam 14 senedir aralıksız psa kullanırım, son aracım da psa. 6 senedir de aralıksız psa kullanıyorum. Şirket aracı olarak da çok geçti elimin altından bu grup. Açık konuşmak gerekirse son çıkan modeller maalesef ki yetersizler. Kalite olarak aman aman değiller. Elektronik sorunlar da hâlâ devam ediyor. Eat8 ve donanım harici çok da elle tutulur noktaları yok maalesef.

Bayon çok daha sağlam bir model size önerilen aslında. Donanımdan ziyade, daha genç yaşta olması daha sağlıklı olur.

Teşekkür ederim hocam. Bayon kesinlikle çok iyi bir araç. İlk tercihim olacak.