1.3 TCe termostat yakma sorunu olmasa Duster 4x4 alıp takacağım LPG'yi ancak kışın donarım bozulursa.🫠 Corsa'nın 3 yıllık garantisini 2 yıl daha uzatıp 3 yıl dolunca da satmak mantıklı gibi. Dizel alamıyorum dakika başı filtre tıkanması ile uğraşırım kısa mesafe yüzünden. Bayonda aslında güzel geldi gözüme. Küçük hatchback zannetmiştim meğerse küçük SUV sınıfındaymış. 2017 4x4 vitaraya ne diyorsunuz? Lokal boyalı 60-70k kilometreli ilanlar var. Ha dizel kısa mesafede sorun olmaz diyorsanız egeada var kafamda 1.6. Çıkamadım işin içinden.

Örnek ilan:

Kısa mesafe ve soğuk iklime sahip bölgeler için dizel uygun değil. Benzinli daha doğru bir tercih. Vitara olabilir. Sağlamdır, şanzıman da iyidir. Tüpe de uyumludur, atmosferik motor. Yalıtımı bir tık zayıftır. İç tasarımı da biraz demodedir.

Amcam bindi aynı motor ve şanzımana sahip kombinasyona, bilgim var o modelden.

Kısa mesafe ve soğuk iklime sahip bölgeler için dizel uygun değil. Benzinli daha doğru bir tercih. Vitara olabilir. Sağlamdır, şanzıman da iyidir. Tüpe de uyumludur, atmosferik motor. Yalıtımı bir tık zayıftır. İç tasarımı da biraz demodedir.

Amcam bindi aynı motor ve şanzımana sahip kombinasyona, bilgim var o modelden.

Tek düşündüğüm aracın yaşı benim yaşımın yarısı kadar olması. 9 yıllık araca o kadar yatırılır mı bilemiyorum. Peki aşağıdaki bayinin dediği gibi zincire geçilmiş ise 1.2 benzinli manuellerde alınır mı?

Tek düşündüğüm aracın yaşı benim yaşımın yarısı kadar olması. 9 yıllık araca o kadar yatırılır mı bilemiyorum. Peki aşağıdaki bayinin dediği gibi zincire geçilmiş ise 1.2 benzinli manuellerde alınır mı?

Ben zaten konularda görüyorsundur olabildiğince genç modeller önermeye çalışıyorum. Focus mesela 2023 modeldi. Bayon yine güncel bir modeldi. Sıfır her zaman sıfırdır o ayrı, ben sadece uzun yıllar elinde tutma dedim önerimde. Yoksa alınmaz demedim. Opel eski Opel değil maalesef. Yoksa alıp 2-3 sene binip satarsan seni üzmez. Ben de PSA kullanıyorum uzun yıllardır, yetkili servisleri de başarılı değil maalesef birçok açıdan, bizzat deneyimliyorum.

Video yorumlarında bazı bayiler kayışlı sistem olduğunu söylemiş, tam netleştirmek için kontrol etmek şart o motoru. Normalde hibrit modellere geldi zincir ama 2026 modellere de gelmiş olabilir.

Ben zaten konularda görüyorsundur olabildiğince genç modeller önermeye çalışıyorum. Focus mesela 2023 modeldi. Bayon yine güncel bir modeldi. Sıfır her zaman sıfırdır o ayrı, ben sadece uzun yıllar elinde tutma dedim önerimde. Yoksa alınmaz demedim. Opel eski Opel değil maalesef. Yoksa alıp 2-3 sene binip satarsan seni üzmez. Ben de psa kullanıyorum uzun yıllardır, yetkili servisleri de başarılı değil maalesef birçok açıdan, bizzat deneyimliyorum.

Video yorumlarında bazı bayiler kayışlı sistem olduğunu söylemiş, tam netleştirmek için kontrol etmek şart o motoru. Normalde hibrit modellere geldi zincir ama 2026 modellere de gelmiş olabilir.

Neyse biraz daha bekliyeceğim o zaman. Eylül'e kadar fırsat bekliyebilirim. Belki bayiler daha da indirim yapar satılmıyor diye. Yardımlarınız için çok teşekkütler hocam.

Neyse biraz daha bekliyeceğim o zaman. Eylül'e kadar fırsat bekliyebilirim. Belki bayiler daha da indirim yapar satılmıyor diye. Yardımlarınız için çok teşekkütler hocam.

Bence bekleme daha fazla, ikinci el piyasası da yükselişte. Ne kadar hızlı olabilirsen o kadar iyi senin için. Her geçen gün zarar yazıyor artık almadığımız şeyler bizlere maalesef.

@Eagles hocam 3 servis 1 müşteri hizmetlerini arayarak sonunda cevabı öğrendim. Adamlar motoru açtılar ve zincir çıktı. Kayışlı değilmiş yani 2026 modeller.