Hocam Egea crosslar 1.7'den başlıyor.fiyat farkı çok. Psa derken ne demek psa? 1.4 Egea'lar motoru kronik sıkıntılı diyorlar internette. İkinci elde düşünmüyor değilim ancak risk al mıyim de diyorum. Bu gidişle motor alacağım gibi arabadan vazgeçip. O sorunlı bu sorunlu bıktım araştırırken bile bıktım. Sanayiye gitsem herhalde kafayı yerim. Elektrikli düşünmüyorum bu arada.
PSA/Stellanis grup, öncesinde Opel GM kanadındaydı sonrasında Psa'ya geçiş yaptı.
1.4 Egea'da kronik var diyorlar çünkü yağ yakıyor, neden yağ yakıyor ince sekman kullanmışlar yağ kaçırıyor. İyi bir yağ kullanırsın yoluna devam edersin, eser miktarda azalan yağ öldürmez. Bir süre sonra da sekman değiştirirsin oldu da bitti maaşallah. Fiyat farkı da en boş Egea 1.5, Egea cross 1.7 çok da fark yok bakıldığında.
İkinci el risk değil ki, düzgün bir şey bulacaksın ve alacaksın sonrasında kafan rahat olacak. Ha sen gidip de sorunlu olduğu bilinen bir şey alırsın, dersin ya bu kadar para vereceğim ben BMW'ye binmek istiyorum gazlamak istiyorum işte o zaman sanayideki ustanla akrabalık ilişkisine girersin.
Ama dersin ben sağlam olsun istiyorum örnek veriyorum alırsın 1.6 FC5 Civic eco bakarsın keyfine. Hem fabrika çıkışlı LPG'si var, hem az yakıyor hem kaçıyor aynı zamanda sanayiye de gitmezsin.
Son düzenleme: