Detaylar
Kim cevapladı?Picky
Uzman
Kesinlikle katılıyorum, her zaman her şeyin uyumlu yazılımı, orijinalinden yanayım ancak şu konuya bir bakar mısınız, yaşadığım problem. Tekrar burada uzun uzun yazmayayım.Kendi yönetim programı varken OpenRGB gibi üçüncü parti bir yazılım kullanmak saçma olur.
Verdiğiniz dakika yanlış olabilir mi? Toplamda 1.18.21 görünüyor süre. Ayrıca AIO'nun tüm kabloları anakarta bağlı evet. CPU_FAN, CPU_OPT ve USB_1617 girişlerine bağlı kablolar.1.18.55'den itibaren izlemeniz yeterli.
Lian Li yazılımını kaldırıp OpenRGB, SignalRGB gibi programlardan fanları kontrol edin.
(Fanların anakarta bağlı olduğunu varsayıyorum.)
Neyse ya ben baştan sona izleyeyim ne kaybederim ki
Openrgb, SignalRGB gibi programlardan fanları kontrol edin.
Bu ikisinden hangisini önerirsiniz peki? SignalRGB iyi...
Kesinlikle katılıyorum, her zaman her şeyin uyumlu yazılımı, orijinalinden yanayım ancak şu konuya bir bakar mısınız, yaşadığım problem. Tekrar burada uzun uzun yazmayayım.
Verdiğiniz dakika yanlış olabilir mi? Toplamda 1.18.21 görünüyor süre. Ayrıca AIO'nun tüm kabloları anakarta bağlı evet. CPU_FAN, CPU_OPT ve USB_1617 girişlerine bağlı kablolar.1.18.55'den itibaren izlemeniz yeterli.
Lian Li yazılımını kaldırıp OpenRGB, SignalRGB gibi programlardan fanları kontrol edin.
Neyse ya ben baştan sona izleyeyim ne kaybederim ki
Openrgb, SignalRGB gibi programlardan fanları kontrol edin.
Bu ikisinden hangisini önerirsiniz peki? SignalRGB iyi...
Evet çok saçma. Yazdığım yöntemi USB 2.0 kablosunu çıkarıp denediniz mi?
Picky
Uzman
Yok hocam kabloyu çıkarmadım. Yani onu çıkarırsam LCD ekranın bir anlamı kalmaz ama yanlış mıyım?Evet çok saçma. Yazdığım yöntemi USB 2.0 kablosunu çıkarıp denediniz mi?
vcredits i kurup programı yine kurdum bakalım takip edeceğim tekrar.
Yok hocam kabloyu çıkarmadım. Yani onu çıkarırsam LCD ekranın bir anlamı kalmaz ama yanlış mıyım?
Vcredits i kurup programı yine kurdum bakalım takip edeceğim tekrar.
Durum nedir bilgilendirir misin?
Picky
Uzman
Şu anlık bir sorun yok gibi hocam. Hemen belli olmaz diye düşünüyorum. Bir kaç gün bir de yük altında deneyip buradan yine bilgilendirme yaparım size.
Şu anlık bir sorun yok gibi hocam. Hemen belli olmaz diye düşünüyorum. Birkaç gün bir de yük altında deneyip buradan yine bilgilendirme yaparım size.
Hangi yöntemi kullandınız? Umarım sorununuz çözülmüştür.
Picky
Uzman
Yukarıda yazmıştım, vcredits x64 ü kurdum, ardından L-Connect 3'ü tekrar kurdum, takip ediyorum şimdilik programı.Hangi yöntemi kullandınız? Umarım sorununuz çözülmüştür.
Picky
Uzman
Fanları görme aşamasına gelemedim ki üstat OpenRGB'de. Plugin yüklemem gerekiyormuş onu yükledim, bir de kurulu olan dosyaya bir dll atmam gerektiği yazıyordu, onu da attım ancak bu sefer program açıldığı gibi kapanmaya başladı. Çözemedim. BIOS üzerinden fan curve yapıyorum ama tamamen etkisiz, hiçbir değişiklik olmuyor fan hızında.@Picky, OpenRGB'yi yükletme amacım sadece fanları görüp görmemesinden emin olmaktı.
Fanları görüyorsa sorun zaten Lian Li'nin kendi yazılımıydı. BIOS üzerinden şu an ayarlayabiliyor olmanız lazım, bağlantılar doğru ise.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-