Bu adimlari uygulayarak OpenWrt kurabildim. Modem kullanici adi ve sifreyi girip WAN35 olarak ayarliyorum, internet gelmiyor ne yapmam lazim? Bir seyi cozuyoruz baska bir şey cikiyor. Delirmelik ya.

WAN. 35'i ETH1.35 olarak değiştirerek çözdüm. ChatGPT büyük buluş.

Dosya Ekleri

• IMG_1028.webp
    IMG_1028.webp
    2,3 MB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
@v410, OpenWrt geçme sebebin nedir, ve geçtikten sonra ne gibi fark oldu. Bende Türknet'in Gigafiberini kullanıyorum 1/1 GB. Tamamen SQM için mi şuan waweformda A sonucu alıyorum ama low latency gaming falan tikli A+ alıyormusum gibi.

@v410, OpenWrt geçme sebebin nedir, ve geçtikten sonra ne gibi fark oldu. Bende Türknet'in Gigafiberini kullanıyorum 1/1 GB. Tamamen SQM için mi şuan waweformda A sonucu alıyorum ama low latency gaming falan tikli A+ alıyormusum gibi.

Ben daha çok Zapret kullanabilmek için geçtim. SQM'e merak salmıştım ama Zapret kurunca saldım. Discord vb kapalı her şeye girebilmene yarıyor Zapret

Ben daha çok Zapret kullanabilmek için geçtim. SQM'e merak salmıştım ama Zapret kurunca saldım. Discord vb kapalı her şeye girebilmene yarıyor Zapret
Anladım cloudflare dns ile girebiliyorum discord falan. Şuan açıkçası alıp uğraşmakta istemiyorum SQM de çok fark oluyor mu birde hangi paketi kullanıyorsun hızların kaç detaylı bilgilendirirsen sevinirim.