Hayır bu en uygunu.Daha uygun fiyata 1Gbps alabileceğim OpenWRT router mevcut mu?
Detaylar
Kim cevapladı?mr90x modemi aldim kurdum internet kullanici adim ve sifremi giriyorum ama internet gelmiyo neden
bu routera openwrt kurabilmek için tftp ve uart lazım diyo chatgpt boşa 4.5k para verdik galiba
hocam bilginiz var mi modemi ontyle bagladim bilgileri giriyorum net gelmiyorBütçe belirtmeyi unutmuşum da bu kadar fazla para vermek de istemiyorum. Maksimum 2000 olarak düşündüm
Teşekkür ederim bilgi için. ONT cihazıyla kullanmayı düşünüyorum
bu routera openwrt kurabilmek için tftp ve uart lazım diyo chatgpt boşa 4.5k para verdik galiba
Son düzenleme:
SnowRain
Yetkin
MR90X modemi aldim kurdum internet kullanici adim ve sifremi giriyorum ama internet gelmiyor neden.
Hocam bilginiz var mi modemi ONT'yle bagladim bilgileri giriyorum net gelmiyor.
Bu routera OpenWrt kurabilmek için tftp ve uart lazım diyor ChatGPT boşa 4.5k para verdik galiba![]()
Bu rehberin işe yaraması lazım.
sawyerford
Üstün
MR90X modemi aldim kurdum internet kullanici adim ve sifremi giriyorum ama internet gelmiyor neden
Hocam bilginiz var mi modemi ONT'yle bagladim bilgileri giriyorum net gelmiyor
Bu routera OpenWrt kurabilmek için tftp ve uart lazım diyor ChatGPT boşa 4.5k para verdik galiba![]()
Mac ID klonladınız mı?
Bu modemle bendeki modemin arasında çok fark var. Modem arayüzünden SSH açılmıyor. Modemi recovery mode alıp initramla bootlatmam lazım bootlamıyor bir türlü
İnternere erişimde herhangi bir sorun yok düzelttim onu. OpenWRT kuramıyorum. ChatGPT'den yardım alarak bile recovery mode'a alamadım modemi. Fişi çekip reset tuşuna basılıyken kabloyu geri takıyorum 10-15 sn bekliyorum raminit dosyasını çekmiyor.
sawyerford
Üstün
@blackrock Hocam daha önce sizin gibi SSH yapamayan birine Anydesk ile bağlanıp MR90X'e OpenWRT'yi kurmuştu. Görürse yardım eder.Bu modemle bendeki modemin arasında çok fark var. Modem arayüzünden SSH açılmıyor. Modemi recovery mode alıp initramla bootlatmam lazım bootlamıyor bir türlü
Umarım görür ya aldığımdan beri uğraşıyorum kafayı yedim sayılır@blackrock Hocam daha önce sizin gibi SSH yapamayan birine Anydesk ile bağlanıp MR90X'e OpenWRT'yi kurmuştu. Görürse yardım eder.
Yeni gördüm mesajınızı, müsait olduğunuzda cihazınıza OpenWrt kuralım.Umarım görür ya aldığımdan beri uğraşıyorum kafayı yedim sayılır![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni gördüm mesajınızı müsait olduğunuzda cihazınıza OpenWrt kuralım.
OBS ile kayıt alıp YouTube'a yükleyin millete rehber olur.
Çince bir site var burdan translate kullanılarak yapılabilirOBS ile kayıt alıp YouTube'a yükleyin millete rehber olur.