mr90x modemi aldim kurdum internet kullanici adim ve sifremi giriyorum ama internet gelmiyo neden

Bütçe belirtmeyi unutmuşum da bu kadar fazla para vermek de istemiyorum. Maksimum 2000 olarak düşündüm

Teşekkür ederim bilgi için. ONT cihazıyla kullanmayı düşünüyorum
hocam bilginiz var mi modemi ontyle bagladim bilgileri giriyorum net gelmiyor

bu routera openwrt kurabilmek için tftp ve uart lazım diyo chatgpt boşa 4.5k para verdik galiba :D

Son düzenleme:
MR90X modemi aldim kurdum internet kullanici adim ve sifremi giriyorum ama internet gelmiyor neden.

Hocam bilginiz var mi modemi ONT'yle bagladim bilgileri giriyorum net gelmiyor.

Bu routera OpenWrt kurabilmek için tftp ve uart lazım diyor ChatGPT boşa 4.5k para verdik galiba :D

Bu rehberin işe yaraması lazım.

MR90X modemi aldim kurdum internet kullanici adim ve sifremi giriyorum ama internet gelmiyor neden

Hocam bilginiz var mi modemi ONT'yle bagladim bilgileri giriyorum net gelmiyor

Bu routera OpenWrt kurabilmek için tftp ve uart lazım diyor ChatGPT boşa 4.5k para verdik galiba :D

Mac ID klonladınız mı?

Bu rehberin işe yaraması lazım.

Bu modemle bendeki modemin arasında çok fark var. Modem arayüzünden SSH açılmıyor. Modemi recovery mode alıp initramla bootlatmam lazım bootlamıyor bir türlü

İnternere erişimde herhangi bir sorun yok düzelttim onu. OpenWRT kuramıyorum. ChatGPT'den yardım alarak bile recovery mode'a alamadım modemi. Fişi çekip reset tuşuna basılıyken kabloyu geri takıyorum 10-15 sn bekliyorum raminit dosyasını çekmiyor.

Bu modemle bendeki modemin arasında çok fark var. Modem arayüzünden SSH açılmıyor. Modemi recovery mode alıp initramla bootlatmam lazım bootlamıyor bir türlü
@blackrock Hocam daha önce sizin gibi SSH yapamayan birine Anydesk ile bağlanıp MR90X'e OpenWRT'yi kurmuştu. Görürse yardım eder.