megatronn

Yetkin
Yer
Vice City
Kusura bakmayın, son zamanlarda sürekli kulaklık konusunu açıyorum. QCY T13 alacaktım ama bütçemde çok az bir açık var, tamamlayamıyorum bir türlü. Kulaklığa da acil ihtiyacım var, bu yüzden mecbur Oppo Enco Buds 2 alacağım. Ama nereden almam lazım? Fiyat uygun olmalı, bütçem 580 TL, en fazla 600 TL olabilir. Öğrenciyim, o yüzden 10-20 TL bile çok fark ediyor şu an. Yani 620 TL bile veremem şu an kulaklığa. Turkcell Pasaj'da 575 TL ama hayatımda hiç Turkcell Pasaj'dan alışveriş yapmadım. Sizce nereden almalıyım? Link atabilir misiniz?

Yorumlarda o satıcıdan alıp yorum yapan görmedim o yüzden korktum biraz.
Yorum yapilmasa bile puan verilmis ki bu puanda satici. Her ne kadar sahte puanlama durumu da donse de fiyat o kadar da supheli bir fiyat degil ve platform Turkcell'in sonucta, denetlediklerini dusunuyorum.

@megatronn

Amazon'da 499TL.
Satıcı Amazon değil. Satıcı yorumlarını okuyun hocam.

Satıcı NASA iletişimmis yorumlara birisi bu satıcı ile ilgili kötü bir şey yazmış ama fiyatı çok cazip geldi. Riske gireyim mi sizce Amazon'dan da hiç alışveriş yapmadım daha.

Yorum yapilmasa bile puan verilmis ki bu puanda satici. Her ne kadar sahte puanlama durumu da donse de fiyat o kadar da supheli bir fiyat degil ve platform Turkcell'in sonucta, denetlediklerini dusunuyorum.

Teşekkür ederim Amazon'u araştıracağım olmazsa Turkcell'den alacağım. Çok teşekkürler hocam.

@megatronn satıcı pdateknoloji, NASA iletişim değil.

10 üzerinden 9.7 almış. Bayağı iyi bir mağazaya benziyor.

Sağ olun hocam Amazon'dan alacağım attığınız linkte satıcı NASA iletişim gözüküyor da diğer satıcılardan buldum pdateknolojiyi. Gönderen Amazon lojistik diyor ilk defa duydum güvenli değil mi?