Kusura bakmayın, son zamanlarda sürekli kulaklık konusunu açıyorum. QCY T13 alacaktım ama bütçemde çok az bir açık var, tamamlayamıyorum bir türlü. Kulaklığa da acil ihtiyacım var, bu yüzden mecbur Oppo Enco Buds 2 alacağım. Ama nereden almam lazım? Fiyat uygun olmalı, bütçem 580 TL, en fazla 600 TL olabilir. Öğrenciyim, o yüzden 10-20 TL bile çok fark ediyor şu an. Yani 620 TL bile veremem şu an kulaklığa. Turkcell Pasaj'da 575 TL ama hayatımda hiç Turkcell Pasaj'dan alışveriş yapmadım. Sizce nereden almalıyım? Link atabilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 27 Ocak 2024
- Makaleler
- 7
Pasaj'da Enco Buds 2'yi satan saticinin puanina baktim ve 10.0 gozukuyor. Fiyat da guzel. Orayi tercih edebilirsiniz.
Pasaj'da enco Buds 2'yi satan saticinin puanina baktim ve 10.0 gozukuyor. Fiyat da guzel. Orayi tercih edebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. Yorumlarda o satıcıdan alıp yorum yapan görmedim o yüzden korktum biraz.
Beyazıt
Üstün
- Makaleler
- 7
Yorum yapilmasa bile puan verilmis ki bu puanda satici. Her ne kadar sahte puanlama durumu da donse de fiyat o kadar da supheli bir fiyat degil ve platform Turkcell'in sonucta, denetlediklerini dusunuyorum.Yorumlarda o satıcıdan alıp yorum yapan görmedim o yüzden korktum biraz.
Satıcı NASA iletişimmis yorumlara birisi bu satıcı ile ilgili kötü bir şey yazmış ama fiyatı çok cazip geldi. Riske gireyim mi sizce Amazon'dan da hiç alışveriş yapmadım daha.
Yorum yapilmasa bile puan verilmis ki bu puanda satici. Her ne kadar sahte puanlama durumu da donse de fiyat o kadar da supheli bir fiyat degil ve platform Turkcell'in sonucta, denetlediklerini dusunuyorum.
Teşekkür ederim Amazon'u araştıracağım olmazsa Turkcell'den alacağım. Çok teşekkürler hocam.
Beyazıt
Üstün
@megatronn Satıcı PDATeknoloji, NASA İletişim değil.
www.trendyol.com
10 Üzerinden 9.7 almış. Baya iyi bir mağazaya benziyor.
PDAteknoloji Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
PDAteknoloji mağazasının ürünleri çeşitli indirim ve kampanya fırsatlarıyla Trendyol’da. PDAteknoloji ürünleriyle alışverişin keyfini çıkarın!
10 Üzerinden 9.7 almış. Baya iyi bir mağazaya benziyor.
- Makaleler
- 7
Amazon'dan alisveris yaparak riske girmis degil, riski azaltmis oluyorsunuz zaten. Satici farkli biri ancak gonderici Amazon, olur da bir sorun olursa iadede sorun olacagini sanmiyorum.Riske gireyim mi sizce Amazon'dan da hiç alışveriş yapmadım daha.
@megatronn satıcı pdateknoloji, NASA iletişim değil.
PDAteknoloji Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
PDAteknoloji mağazasının ürünleri çeşitli indirim ve kampanya fırsatlarıyla Trendyol’da. PDAteknoloji ürünleriyle alışverişin keyfini çıkarın!www.trendyol.com
10 üzerinden 9.7 almış. Bayağı iyi bir mağazaya benziyor.
Sağ olun hocam Amazon'dan alacağım attığınız linkte satıcı NASA iletişim gözüküyor da diğer satıcılardan buldum pdateknolojiyi. Gönderen Amazon lojistik diyor ilk defa duydum güvenli değil mi?
Beyazıt
Üstün
@megatronn Amazon gönderiyor hocam. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum.