Oppo Reno14 Pro 5G vs Oppo Reno14 Pro 5G

Bütçe
50000

512 GB sadece yer içinde değil ileride de iyi olacaktır zaten fotoğraf video vs varsa ente yi öneririm bulut depolama olarak uçtan uca şifrelemesi var.
Xiaomi 15 512 GB bence size yeterli olacaktır.
S25+ 512 GB bütçenizi aşabilir.

Bu fiyata S25+, Xiaomi 15 çok daha iyi.

Sadece donanımsal değil ki. Yazılım ile hallediliyor pil ömrü.

Başlık yanlış olmuş herhalde. İkisi de aynı. Bence Reno14 5G indirim ile alınması mantıklı. Geçen 2 gece Vatan internet sitesinde 36799 TL'ye inmişti, yine inecektir. Fiyatı gereksiz pahalı çünkü. Pro'su hele hiç hak etmiyor fiyatını. Reno 2Z'yi 8 sene kullanabildiyseniz bu fiyat bandındaki hemen her telefonu benzer sürelerde kullanırsınız. Oppo'dan memnunsanız, aynı markadan devam etmenizi öneririm. Reno14 5G'yi mağazada deneyimledim, gayet iyi kasaya, boyuta ve akıcı bir arayüze sahip. Beğendiğim bir cihaz. Araştırmanızı ve cihazı deneyimlemenizi öneririm.

Görünüş, arayüz, yazılım, kasa bunlar zaten kötü değil. Kötü olan kısımları donanımda. Oppo da orta segment işlemci var. Xiaomi 15'te Snapdragon 8 Elite işlemci var. 200megapiksel kamera, videolar 4K 120 FPS'ye kadar var 8K 30FPS. Bunlar Oppo'da yok. Aynı özelliklerle senelerdir devam ediyor. Reno14F 5G ile reno14 Pro 5G arasında çok fark var.

Öncelikle Oppo Reno 13F 5G modelini kullanıyorum, olaylara taraflı olmadığımı, fiyatını hak eden marka/modelleri desteklediğimi belirteyim. Benim size önerim küçük telefon isteniyorsa Vivo X200 FE, büyük telefon sorun olmazsa bence Honor Magic 7 Pro en iyi seçenekler bence bu fiyat segmentinde.

Bizde taraflı bakmıyoruz zaten. Reno14 Pro 5G 50 Bin TL hak edecek bir telefon ve donanıma sahip değil. Oppo Reno2 Z kullanıyorum şuanda. Çok küçük bir telefonla işim yok. Yazmış olduğunuz modelleri direkt eledim yani hoşuma gitmediği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…