Makaleler
1
Sevilen cep telefonu markası Oppo AGM mühendişlik ile iş birliği yaptığını duyurdu. Yapılan anlaşmayla AGM, Oppo ürünlerinin yerel üretimini İstanbul Tuzla'da bulunan fabrikasında gerçekleştirecek. İlerleyen günlerde Oppo ülkemiz'de cep telefonu üretimine başlayacak 🇹🇷

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevilen cep telefonu markası Oppo AGM mühendişlik ile iş birliği yaptığını duyurdu. Yapılan anlaşmayla AGM, Oppo ürünlerinin yerel üretimini İstanbul Tuzla'da bulunan fabrikasında gerçekleştirecek. İlerleyen günlerde Oppo ülkemiz'de cep telefonu üretimine başlayacak 🇹🇷

Sadece A serisi üretilecek, reno serisi yine ithal gelecek. Bu da ufak bir bilgi.

Fiyatlara etki eder mi? Ne kadar eder?
Etmeyecek. A54 P35 SoC ile 2500'e satılırken G70 kullanan C25 de o bantta idi.

A91 kullanan birisi olarak, bir dahaki sefere OPPO almayacağım. 3 yıllık telefona bile yeni Android sürümünü vermedi.
Ben bu Android güncelleme mevzusunu acayip Overrated buluyorum ya. Zaten şu anki aldığımız 1-2 sene destekli giriş seviyesi SoC'a sahip cihazlar, maksimum 5 sene götürecek. 5 sene içinde de şu anki Android 14 gibi sürümlerin bence Whatsapp, Instagram desteği kesilmez. Birkaç güvenlik güncellemesini göz ardı edersek gündelik kullanımda hiçbir naneye yaramayacak bir şey.

Oppo fabrikasında Realme üretilir mi? Öyleyse Realme telefonların fiyatı düşer umarım, zaten şu an için giriş seviyesinde F/P birkaç cihazı var, daha da ucuzlarsa ekmeğini yeriz.

A91 kullanan birisi olarak, bir dahaki sefere OPPO almayacağım. 3 yıllık telefona bile yeni Android sürümünü vermedi.
Opponun eski güncelleme politikası gayet kötüydü zaten. Şu anda düzelttiler de. Android 9 ile çıkmış ve 11 almış üstelik giriş-orta segment, daha ne?

Oppo Realme C25s kullanarak Oppo öneriyorum. İyi ki bunu almışım. Telefonu titiz kullanmayan birisi iseniz tercih edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör: