Makaleler
12
Yer
Çorum
Orcs Must Die! serisi, Steam'de %90'a varan indirim almış. Çok sevdiğim bir seri, arkadaşlarınızla birlikte de oynayabilirsiniz.
  • Orcs Must Die! - $1,15 (₺40,00)
  • Orcs Must Die! 2 - $1,59 (₺55,20)
  • Orcs Must Die! 3 - $1,49 (₺51,75)

Eğer bütçenize uyarsa $7,10 verip DLC'leri de kapsayan şu paketi alabilirsiniz:

Orkları avlamak için tuzak kurmak ve o tuzaklarla en doğru dizilimi yapmak tuzaklarla "kombo" çıkarmak gayet zevkli oyunun sunduğu en büyük içerikte bu zaten ve başarılı gayet özellikle ilk 2 oyun gayet iyidir 3.oyunda artık kabak tadı vermeye başlıyor.

Kule savunma türündeki oyunları seviyorum, arkadaşımla birlikte oynamıştım ve bayağı keyifliydi. Dalgalar halinde düşmanlar geliyor, temel amaç o düşmanların haritanın diğer ucundaki kapıdan geçmemesi sağlamak. Her dalga para kasıp haritaya farklı zımbırtılar yerleştiriyoruz, silah geliştirmesi yapıyoruz... Aynı zamanda bu tuzakları vs. stratejik konumlara yerleştirmek gerekiyor. Bu da keyif katıyor.

Üç oyuna da sahibim ama 3. oyunu bitirmedim, tek başıma oynamak yerine arkadaşımla oynamayı bekliyorum. 2. oyunu birlikte bitirmiştik, sevmiştim.

1733342776736.webp

Oyunun mantığı güzel gözüküyor ve bu tema herkese hitap eder genellikle, ondan arkadaşlarla oynarken keyifli saatler sunar ama bu tarz oyunların güzel yanı bence düşman çeşitliliği ve onlara adapte olma. 3 oyun boyunca yeşil ve tipsiz şeylere bakmak bir noktadan sonra aşırı baymaz mı ? Düşman çeşitliliği, silah çeşitliliği nasıl ? 2 ve 3.oyun, ilk oyuna kıyasla gelişmiş ve daha farklı bir deneyim sunuyor mu ?

@10007, 2 ve 3. oyun, ilk oyuna göre daha çeşitli ve gelişmiş evet. Düşman çeşitliliği de var oyunda, hep aynı tip değil. Zaten gittikçe zorlaşan bir yapısı var. Karakter seçimi falan da var, hepsinin ayrı silahı/özellikleri var. Arkadaşlarla oynamak daha iyi, bazen tek başına her şeye yetişemiyorsun. Bir yeri tutuyorsun, diğer yerden fırlayıp geliyorlar.

@10007, 2 ve 3. oyun, ilk oyuna göre daha çeşitli ve gelişmiş evet. Düşman çeşitliliği de var oyunda, hep aynı tip değil. Zaten gittikçe zorlaşan bir yapısı var. Karakter seçimi falan da var, hepsinin ayrı silahı/özellikleri var.
O zaman şans verilebilir. Benim burslu arkadaşlara söyleyip ısmarlatayım kendime.