Makaleler
5
Orijinal-Diablo-Warcraft-ve-Warcraft-II-Artik-BattleNet-Uzerinden-Ulasilabilir.jpg

Orijinal Diablo, Warcraft ve Warcraft II şimdi Battle.net üzerinden erişilebilir. Orijinal Blizzard oyunlarının fanlarının oldukça sevinçli olduğunu tahmin etmek ise hiç zor değil. Blizzard, bugün itibariyle Warcraft evreninin 30. yıldönümüne özel Warcraft: Orcs and Humans’ı ve Warcraft II: Tides Dark’ı satışa sunuyor. Blizzard, ilk Diablo’yu da satışa sunarak bu nostalji üçlüsünü ayırmıyor. 1994 tarihli Warcraft…

Devamını Oku: Orijinal Diablo, Warcraft ve Warcraft II Tekrardan Satışta
Kaynak: Techolay

Yeter artık Blizzard adam, daha ne kadar paramızı istiyorsun... Diablo 4'ü hem Steam hem Battle.net üzerinden aldık. Şu an Diablo 2: Resurrected indiirmle Xbox'da 90 TL'ye satılıyor onu da aldık. Warcraft için bile alınabilir.

Yeter artık Blizzard adam, daha ne kadar paramızı istiyorsun... Diablo 4'ü hem Steam hem Battle.net üzerinden aldık. Şu an Diablo 2: Resurrected indiirmle Xbox'da 90 TL'ye satılıyor onu da aldık. Warcraft için bile alınabilir.

Valla ne yalan söyleyeyim her üç oyunu da alacaktım ama kardeşim yani küçümsemek için söylemiyorum, işte atıyorum azıcık grafikleri elden geçmiş olur falan eli yüzü bir nebze olsun düzeltilmiş olur vereyim 300 TL. Yahu 25-30 sene önceki halleri neyse onları aynen koymuşlar... Madem nostalji yapacağız yapsana onların fiyatını 99 TL'den ?...

Daha geçen gün S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chernobyl Ultimate Edition'ı EPIC Store'dan 599 TL'ye aldım. 1996 yılında çıkmış Diablo 1 nasıl 259 TL oluyor yahu. Tamam firmaya saygılıyız, severiz falan da Blizzard'çığım yuh gerçekten... :D

Son düzenleme: