Ugreen marka güzeldir.Selamlar,
Bugün kutulu, faturalı bir iPhone 11 satın alacağım. Malumunuz kutuda sadece kablo çıkıyor, adaptör bulunmuyor. Satın almadan önce bilenlere danışmak isterim. Adaptörün voltaj değeri, benim bilmediğim diğer özellikleri nelerdir? Yani sırf orijinal alacağım diye gidip Apple sitesinden adaptöre 700 TL bayılmak zorunda mıyım? Yoksa aynı özelliklere sahip bir adaptör alırsam işimi görür mü? Kötü adaptör kullanıp pil değerini zedelemek istemiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Selam,
Bugün kutulu, faturalı bir iPhone 11 satın alacağım. Malumunuz kutuda sadece kablo çıkıyor, adaptör bulunmuyor. Satın almadan önce bilenlere danışmak isterim. Adaptörün voltaj değeri, benim bilmediğim diğer özellikleri nelerdir? Yani sırf orijinal alacağım diye gidip Apple sitesinden adaptöre 700 TL bayılmak zorunda mıyım? Yoksa aynı özelliklere sahip bir adaptör alırsam işimi görür mü? Kötü adaptör kullanıp pil değerini zedelemek istemiyorum.
Apple Türkiye garantili dediğine göre orijinaldir. Ayrıca indirim var bütçe varsa kaçırmadan alın.
Sahte ürün.Apple Türkiye garantili dediğine göre orijinaldir. Ayrıca indirim var bütçe varsa kaçırmadan alın.
![]()
Can Itın
Uzman
Hocam zaten 700TL bayılmak istemediği için alternatif arıyor, 700TL'lik adaptörü ne yapsın?
700 TL bayılıp orijinalinden daha iyi bir şey alabilir gibisnden atmıştım ama haklısın daha ucuzunu arıyormuş.
DemirKipi
Yetkin
Zaten bir çok öneri yapılmış. Üzerine farklı bir ürün önerisi yapmayacağım. Ancak bu adaptörlerin oldukça uzun ömürlü olduğunu ve birkaç nesil telefon boyunca kullanılabileceğini hatırlatmak isterim. USB-C giriş de adaptörlerde standart olduğuna göre artık değişir mi gibi bir derdiniz de olmaz. O yüzden almışken Apple orijinal adaptörünü almanızı öneririm.
Ayrıca şu dönemde iPhone 11 ve iPhone 12'nin fiyatları bir hayli yakın. Almışken iPhone 12 almanızda fayda var. Bu kadar yakın fiyatta iPhone 11'in hiçbir üstün özelliğinin bulunmadığını da özellikle belirtmek isterim.
Ayrıca şu dönemde iPhone 11 ve iPhone 12'nin fiyatları bir hayli yakın. Almışken iPhone 12 almanızda fayda var. Bu kadar yakın fiyatta iPhone 11'in hiçbir üstün özelliğinin bulunmadığını da özellikle belirtmek isterim.
Kendim 12 W şarj aleti kullanıyorum çok memnunum Apple marka getirden aldım kaç senedir kullanıyorum.
Öneririm.
Umarım yanlış bir tercih yapmamışımdır ama bunu aldım. Yorumları çok iyiydi, satıcı da HB olunca aldım.
Bu markayı daha önce duymadım, keşke önerilen modellerden birisi alsaydınız. En kötü pil sağlığını etkilerse değiştirirsiniz, hayırlı olsun.Umarım yanlış bir tercih yapmamışımdır ama bunu aldım. Yorumları çok iyiydi, satıcı da HB olunca aldım.