Aklıma gelmemiş olabilir mi sizce. Sadece 4050, 4050 + UHD hibrit, sadece UHD, hepsiyle denedim. Berbat.

Neden 3. parti clientlere Microsoft hesabımı emanet edeyim o da ayrı bir sorun.

Korsan oynamak bir şeyi değiştirmiyor performans açısından. Sende sorun var.

3.parti Client'ler sadece o ilk başta şu bilgileri görecektir ibaresindeki bilgileri alıyor e-posta ve isim gibi bilgileri alıyor.

Korsan oynamak bir şeyi değiştirmiyor performans açısından. Sende sorun var.
Bence sende okuduğunu anlamada sağlam bir sorun var java editonun performasnının kötü olduğuna dair bir ibare yok metinde.
Korsandan kastın java editon, ve java editonun kötü çalıştığına dair bir şey yazmıyor.

Yapıp yapmadığınızı nereden bilebilirim? Belirtseydiniz o zaman.
Bedrock editon'u 2025 yılında hangi iGPU oynatamayacak peki? Bi de mesajımda böyle alınacak bir durum yok. Anlayamadım sizi.
Ben java sürümünü çevrimdışı oynayabiliyorum. İnternet olmazsa çevrimdışı oyna seçeneği çıkıyor, ilk defa sizden gördüm bunu.
Uzun süre girilmediğinde, uzundan kastım da 22 gün mesela böyle çıkıyor.

3.parti Client'ler sadece o ilk başta şu bilgileri görecektir ibaresindeki bilgileri alıyor e-posta ve isim gibi bilgileri alıyor.
Kaynak kodu açık olmayan hiçbir yazılıma güvenmeyin benden size tavsiye olsun, her şey olabilir çünkü gayet mümkün parolanızı girdiğiniz bir panelden senin hesabı araklamaları satışa çıkarmaları.. Aman dikkat.

Son düzenleme:
Bence sende okuduğunu anlamada sağlam bir sorun var Java editonun performasnının kötü olduğuna dair bir ibare yok metinde.
Korsandan kastın Java editon, ve Java editonun kötü çalıştığına dair bir şey yazmıyor.

Bedrock Editon'u 2025 yılında hangi iGPU oynatamayacak peki? Bir de mesajımda böyle alınacak bir durum yok. Anlayamadım sizi.

Uzun süre girilmediğinde, uzundan kastım da 22 gün mesela böyle çıkıyor.

Kaynak kodu açık olmayan hiçbir yazılıma güvenmeyin benden size tavsiye olsun, her şey olabilir çünkü gayet mümkün parolanızı girdiğiniz bir panelden senin hesabı araklamaları satışa çıkarmaları. Aman dikkat.
Alakası yok ve Bedrock Edition'da orijinal sunucularda bile oynayabilirsin ve hangilerinin daha açık kaynak olduğunu daha bilmiyorsun.

Alakası yok ve Bedrock Edition'da orijinal sunucularda bile oynayabilirsin ve hangilerinin daha açık kaynak olduğunu daha bilmiyorsun.
Hangilerinin açık kaynak olduğunu bilmediğimi nereden çıkardın ki açık kaynak olmayan ve dediğin üzre sadece eposta, isim bilgilerinin gideceği yazan her launcher arkadan istediği veriyi alıp saklayıp araklayabilir dedim ben.

Bedrock Edition'da orijinal sunucularda bile oynayabilirsin
Bu ne alaka?

Hangilerinin açık kaynak olduğunu bilmediğimi nereden çıkardın ki açık kaynak olmayan ve dediğin üzere sadece e-posta, isim bilgilerinin gideceği yazan her Launcher arkadan istediği veriyi alıp saklayıp araklayabilir dedim ben.

Bu ne alaka?

Asıl sen ne alakası bir dediğin bir dediğini tutmuyor.

Bedrock kasıyor demişsin ben de orijinal ile korsan arasında performans farkı yok diyorum.

Minecraft internetsiz oynatmıyor diyorsun.
Windows ayarlarından çevrim dışı olarak Microsoft hesabını kaydet açık değil. Normalde bayağı bir oyunu oynatmalı.

Açık kaynağın ne olduğunu bilsen arkadan veri çekmeyeceğini bilirsin. Zaten o listede olanların hepsi arkadan veri çekmez.

Ayrıca senin yurtta kalıp nasıl karta para yaptırdığını anlamadım.

Aklıma gelmemiş olabilir mi sizce.. Sadece 4050, 4050 + UHD hibrit, sadece UHD, hepsiyle denedim.. Berbat.

Neden 3. parti clientlere Microsoft hesabımı emanet edeyim o da ayrı bir sorun.
Lunar 3. parti bir yazılım olsa da yılların launcherı. Ayrıca FPS göstergesi, motion blur gibi nimet şeyler ekliyor.

Lunar 3. parti bir yazılım olsa da yılların launcherı. Ayrıca FPS göstergesi, motion blur gibi nimet şeyler ekliyor.
Güzel olduğunu reddetmiyorum ama bu Minecraft orijinal deneyiminin çöp olduğu gerçeğini değiştirmiyor mâlesef. Para verdim, sağlanılan hizmet çöp.