Detaylar
Kim cevapladı?DogancanYr
Başarılı
Aklıma gelmemiş olabilir mi sizce. Sadece 4050, 4050 + UHD hibrit, sadece UHD, hepsiyle denedim. Berbat.
Neden 3. parti clientlere Microsoft hesabımı emanet edeyim o da ayrı bir sorun.
Korsan oynamak bir şeyi değiştirmiyor performans açısından. Sende sorun var.
3.parti Client'ler sadece o ilk başta şu bilgileri görecektir ibaresindeki bilgileri alıyor e-posta ve isim gibi bilgileri alıyor.
mr.esat
Üstün
Bence sende okuduğunu anlamada sağlam bir sorun var java editonun performasnının kötü olduğuna dair bir ibare yok metinde.Korsan oynamak bir şeyi değiştirmiyor performans açısından. Sende sorun var.
Korsandan kastın java editon, ve java editonun kötü çalıştığına dair bir şey yazmıyor.
Bedrock editon'u 2025 yılında hangi iGPU oynatamayacak peki? Bi de mesajımda böyle alınacak bir durum yok. Anlayamadım sizi.Yapıp yapmadığınızı nereden bilebilirim? Belirtseydiniz o zaman.
Uzun süre girilmediğinde, uzundan kastım da 22 gün mesela böyle çıkıyor.Ben java sürümünü çevrimdışı oynayabiliyorum. İnternet olmazsa çevrimdışı oyna seçeneği çıkıyor, ilk defa sizden gördüm bunu.
Kaynak kodu açık olmayan hiçbir yazılıma güvenmeyin benden size tavsiye olsun, her şey olabilir çünkü gayet mümkün parolanızı girdiğiniz bir panelden senin hesabı araklamaları satışa çıkarmaları.. Aman dikkat.3.parti Client'ler sadece o ilk başta şu bilgileri görecektir ibaresindeki bilgileri alıyor e-posta ve isim gibi bilgileri alıyor.
Son düzenleme:
DogancanYr
Başarılı
Alakası yok ve Bedrock Edition'da orijinal sunucularda bile oynayabilirsin ve hangilerinin daha açık kaynak olduğunu daha bilmiyorsun.Bence sende okuduğunu anlamada sağlam bir sorun var Java editonun performasnının kötü olduğuna dair bir ibare yok metinde.
Korsandan kastın Java editon, ve Java editonun kötü çalıştığına dair bir şey yazmıyor.
Bedrock Editon'u 2025 yılında hangi iGPU oynatamayacak peki? Bir de mesajımda böyle alınacak bir durum yok. Anlayamadım sizi.
Uzun süre girilmediğinde, uzundan kastım da 22 gün mesela böyle çıkıyor.
Kaynak kodu açık olmayan hiçbir yazılıma güvenmeyin benden size tavsiye olsun, her şey olabilir çünkü gayet mümkün parolanızı girdiğiniz bir panelden senin hesabı araklamaları satışa çıkarmaları. Aman dikkat.
mr.esat
Üstün
Hangilerinin açık kaynak olduğunu bilmediğimi nereden çıkardın ki açık kaynak olmayan ve dediğin üzre sadece eposta, isim bilgilerinin gideceği yazan her launcher arkadan istediği veriyi alıp saklayıp araklayabilir dedim ben.Alakası yok ve Bedrock Edition'da orijinal sunucularda bile oynayabilirsin ve hangilerinin daha açık kaynak olduğunu daha bilmiyorsun.
![]()
Bu ne alaka?Bedrock Edition'da orijinal sunucularda bile oynayabilirsin
DogancanYr
Başarılı
Hangilerinin açık kaynak olduğunu bilmediğimi nereden çıkardın ki açık kaynak olmayan ve dediğin üzere sadece e-posta, isim bilgilerinin gideceği yazan her Launcher arkadan istediği veriyi alıp saklayıp araklayabilir dedim ben.
Bu ne alaka?
Asıl sen ne alakası bir dediğin bir dediğini tutmuyor.
Bedrock kasıyor demişsin ben de orijinal ile korsan arasında performans farkı yok diyorum.
Minecraft internetsiz oynatmıyor diyorsun.
Windows ayarlarından çevrim dışı olarak Microsoft hesabını kaydet açık değil. Normalde bayağı bir oyunu oynatmalı.
Açık kaynağın ne olduğunu bilsen arkadan veri çekmeyeceğini bilirsin. Zaten o listede olanların hepsi arkadan veri çekmez.
Ayrıca senin yurtta kalıp nasıl karta para yaptırdığını anlamadım.
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
Lunar 3. parti bir yazılım olsa da yılların launcherı. Ayrıca FPS göstergesi, motion blur gibi nimet şeyler ekliyor.Aklıma gelmemiş olabilir mi sizce.. Sadece 4050, 4050 + UHD hibrit, sadece UHD, hepsiyle denedim.. Berbat.
Neden 3. parti clientlere Microsoft hesabımı emanet edeyim o da ayrı bir sorun.
mr.esat
Üstün
Güzel olduğunu reddetmiyorum ama bu Minecraft orijinal deneyiminin çöp olduğu gerçeğini değiştirmiyor mâlesef. Para verdim, sağlanılan hizmet çöp.Lunar 3. parti bir yazılım olsa da yılların launcherı. Ayrıca FPS göstergesi, motion blur gibi nimet şeyler ekliyor.