Detaylar
Kim cevapladı?Gece
Üstün
Evet, korur ancak çok düşük bile olsa risk her zaman var tabii. Zararı laptopa yansıtmak yerine kendini kapatır direkt. Kısa devre ve aşırı akım gibi durumlara karşı korumalı oluyor adaptörler ancak taktığınız priz de önemli. Temassızlık, gevşeklik, kalitesiz kablolar ve topraklama olmaması gibi durumlar da göz önünde bulundurulmalı.
- Makaleler
- 10
Hayır korumaz. Elektrik dalgaları ve faz eksiklikleri tamamen bambaşka bir konu.
mustang and sally
Çalışkan
Bence alakası yok. Ben yıllardır laptopumda çakma adaptör kullanıyorum. Muhitimde sık sık elektrik gider, trafo patlar vs.. Ne Laptopa ne Adaptöre hiçbir şey olmadı valla. Bence yan sanayi de olsa biraz adı duyulan bir markanın adaptörü sıkıntı yaratmaz. Benimkinin üstünde marka bile yazmıyor
. Şans işi elektronik hocam. Akım koruması olan adaptörlerde sorun olmaz bence. Aşırı ısınmaması gerekiyor.
Bence alakası yok. Ben yıllardır laptopumda çakma adaptör kullanıyorum. Muhitimde sık sık elektrik gider, trafo patlar vs. Ne Laptopa ne Adaptöre hiçbir şey olmadı vallahi. Bence yan sanayi de olsa biraz adı duyulan bir markanın adaptörü sıkıntı yaratmaz. Benimkinin üstünde marka bile yazmıyor. Şans işi elektronik hocam. Akım koruması olan adaptörlerde sorun olmaz bence. Aşırı ısınmaması gerekiyor.
Akım korumalı prizden emin değilim ama adaptör sadece oyunlarda ısınıyor onun haricinde pek fazla ısınmıyor